Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 52> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() super kad esheverie mogu biti vani,i širiti se koliko im je volja.moje su dobile samo malo veći stan. |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Natalija, veći dio dana su na punom suncu.
Nema Triša ograde, otvoreno sa svih strana, tko lijepo pita - dobije, tko ukrade ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otočići, ima li ograda oko ove ljepote, ili se može slobodno ušetati i "gledati"
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
otok
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
otok echeverinjak ti je fantastičan
![]() čini li mi se ili nisu na skroz sunčanom mjestu? |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Milina je gledati tvoje sukulente
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Trenutno stanje kod mene
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivne su vam echeverie ,moja je počela puštat bebe,bar mislim da je,mada mi čudno mjesto na kojem izlaze
|
|
![]() |
|
Blu11 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Hvala puno, Pinus ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Blu11 dobro došla na forum !
Pokušati ću pomoći koliko mislim da znam. U tvom postu nisam nigdje pročitao podatak da ti svoju Echeveriu gnojiš. Kupila si ju prije dva mjeseca – proljeće i jesen su vremena kada su sukulenti u aktivnoj vegetaciji. Vjerojatno joj je porijeklo nizozemsko. Oni sukulente drže u tresetu a svu hranu dodaju prilikom zalijevanja. Ti joj dva mjeseca nisi dala ništa gnojiva, dodala si malo pijeska i tvoja Echeveria je na strogoj dijeti, od čega će rasti ? Za vrijeme aktivne vegetacije potrebno je prihranjivati. Kupi gnojivo za sukulente sa malim postotkom dušika. Drugo voda, napisala si: „Zalijevam ju samo kad se zemlja dosta posuši“. To je premalo. Slobodno dobro zalij jednom tjedno ali voda ne smije zaostati u tanjuriću. Višak vode odlij. Položaj na jakom poslije podnevnom suncu isto nije dobar. Direktno sunce ujutro a poslije podne svijetla sijena to je za nju idealno. Ps . Ako sada izgleda kao na slici nemaš razloga za skrb. |
|
![]() |
|
Blu11 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Skroz sam nova ovdje na forumu ali i u svijetu cvijeća pa molim za malu
pomoć. Na sajmu cvijeća prije dva mjeseca sam kupila ovu slatkicu - Echeveriu pulvinatu, no sad je pokušavam održati na životu. U dva mjeseca nije narasla nimalo, listovi su nekako skvrčeni, pupoljci su joj se osušili i skroz je izgubila crvenu boju na vrhovima listova. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opet se divim vašim echeverijama,i moja cvijeta,jedna jedina,još se nije raspupala,ali hoće.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Sve je u redu sa mojom Ruby. Moja je cvjetala žuto a tvoja crveno. Negdje je greška . |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() Muhlenbergia i Otok,vi ste sretnice,ja imam jednu i počeka je puštati cvijetić,svaki je dan gledam,a vi ste me navukle na tu ljepotu.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Pinus kako to misliš imala? kaj je bilo sa tvojom Ruby?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesa divno ti cvate.
![]() Otok tvoja slika je za razglednicu! ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tak je! one su krive, a mi guštamo u toj krivici
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Nisam ja kriva što su one navalile cvjetati
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |