Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj sretni kutak...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj sretni kutak...

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 8>
Korisnik
Poruka
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 22:00
Lijepo  smile99
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 18:36
Hvala vam cure moje na posjeti!

Sunceeee, imaš pravo za koru, nisam uopće razmišljala, pa sam odmah odmaknula oko biljkica kojima bi mogla smetati, pa ću vidjeti dali je dovoljno.

A ona ružica, ne znam da li dobro možete vidjeti, čini mi se bubana, pa ako netko može odgonetnuti što je i kako ju izlječiti, bila bih mu zahvalna...

Šaljem vam puno pusa!
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 19:19

Za ružicu- najprije pogledaj da je nisi možda preduboko posadila.

Inače se sve ruže špricaju radi preventive- kao i kod vinograda, paradajza, paprike.... sve to možeš s istim stvarima špricati.
Ako joj je premokro možda ju je napala pepelnica, peronospora...
napiši na netu bolesti ruža pa vidi...

smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 00:39
Ma sunce moje, takvu sam je dobila (kad se netko ne kuži u to, pa kupi svašta, tako da nije dubina sadnje ili vlaga), vidjet ću na bolestima ruža dal tko zna, hvala ti draga svejedno!

A sada samo još par slikica od današnjeg kišovitog dana, moj kamenjar, povrtnjak...

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 06:57
smile227.....kako uredno! Svaka čast!

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 07:35
Lijepo i uredno
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 10:58
Krasan povrtnjak uređuješ, a i kamenjar je super! Inače, ja doma imam malč od kore oko svih biljaka i , za sada, im nije smetao kod širenja.. Nije mi jako debeli sloj malča, tek toliko da prekrije zemlju.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 13:39
Nataly, Sunceeee, Gospina trava, Anaida smile78

Anaida, i ja sam ostavila koru, samo sam ipak odmaknula od biljkica koje se trebaju širiti, žao bi mi bilo da ih uništim svojim neznanjem. A super ako im ne smeta kora inače, jer mi je dosta dekorativna i vidim da dobro sprečava travicu  da buja. Isto je sloj tanak, tek toliko. Hvala ti na tvom komentaru!

Ja sam danas nadobudno htjela presaditi svoje paradajziće, stagniraju mi lagano u posudici gdje sam ih posijala, baš ima fali zemlje, ali kiša zeza li ga zeza, a i bebač danas štrajka sa spavanjem smile48pa će to ipak pričekati!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 14:56
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 16:34
dobrodošla!
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 19:38
dobrodoslaSmile,vidim da cu cesto svracati u tvoj vrt.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:45
Kamenjar je Thumbs%20Up
 a povrtnjak  stvarno uzoranClapClapClap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:36
ovdje se vide kako puno postižu vrijedne ruke i dobra voljaClapThumbs%20Up
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 23:58
Drage moje Mari, Kiki-ko, Vilmač, Baka, Gioia, kako puno znače pohvale od osoba čijim vrtovima i uratcima se već dugo divim, i oni su mi podstreh da idem dalje, da prvenstveno sebi napravim lijepo, a onda i da sa vama podijelim, kad gledamo istim očima. Hvala vam od srca!

Danas sam ipak uspjela posaditi paradajz i nešto paprika, sutra ću dalje ako okolnosti dopuste.
Mari, zaista i iznad svega imam dobru volju, ali ponekad mi fali vremena (imam bebicu koja bi stalno bila na rukama, i nikoga da ju osim mene čuva), pa kradem trenutke kad je dobre volje Smile, sve bi to moglo biti još bolje, ali i ovo mi je uspjeh.Smile
Želim vam svima laku noć...
smile78

I par slikica mojih "ukućana"

bijela orhideja Phal

mali pikavci

benji

bršljan

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 07:29
Joooj,kada vidim ovakvo savršenstvo u povrtnjaku opali me fras.Prelijepo ti je.
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:25
Mikice smile78, ma to dok još sve nije zaraslo u travu!Smile
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 23:38
Sve uredno, sve pet
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 23:45
Kamenjar je rascvitan,povrtnjak obećava puno ukusnog povrća,a mene su zadivili tvoji kako ti kažeš ,pikavci,koje si tako lipo aranžirala u male dražesne vrtoveThumbs%20Up
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 12:42
Evo mene nakon nekog vremena... Kako se sve već zazelenilo (gledam stare slike...), pa evo dio "svega" Smile

Crvenolisni javor- moja želja za 30. rođendan ( jedino sada su mu listovi počeli sušiti se, od vrhova, nešto mi se ne čini u redu...) ovo je slikica kad sam ga dobila i posadila

a ovako jadan danas izgleda! Ako netko zna što mu je... pliz neka kažeCry

Ova perunika je dar od Nataly, procvjetala je jedna, iako je već ocvala, al me najviše oduševio njezin miris... predivno i neočekivano!

Nešto na što sam možda najponosnija su PRIMLJENE reznice lavande od Sunca, nisam se iskreno nadala, pa je veselje tim veće!

Banane od prošlogodišnje, koja je istrunula preko zime, pa sada tjera mladice iz korijena

pustinjska ruža

ovo ne znam kako se zove, al je lijepoSmile

maćuhice u kjamenjaru zamijenili su prkosi

pelargonije

povrtnjak izgleda u košmaru, al to je samo kreativni nered Wink. Opasno se zeleni i za sada super napreduje (s obzirom da mu je ovo prva godina)Thumbs%20Up

Prvi cvjetak klematisa

anđeoska trublja

Ostalo drugom prilikom!
Šaljem vam puno pusa i uživajte u današnjem danu, neka vam se desi barem jedna lijepa stvar!
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 07:48
Dobro vam jutro svima!smile219
Dok najmlađi članovi porodice još pajke, podijelit ću s vama par slikica sunčanog vrta u ovo tmurno jutro...

dragoljub

neven u društvu dragoljuba i celera

napokon je procvjetala sandevilla (nadam se da sam dobro napisala)

clematis, onaj obični ali prelijepi, da li netko zna kako se taj zove?

i malo rascvjetalih kamenjarki

kadifice

vrijedne ruke mm formirale su još jedan kamenjarčić ispod terase. Tu planiram posaditi samo zelenilo, neke grmiće, možda koje ukrasno stabalce ili slično, što lijepo nađem. Tako se veselim Embarrassed

smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.