moj sretni kutak... |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 8> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Hvala vam cure moje na posjeti!
Sunceeee, imaš pravo za koru, nisam uopće razmišljala, pa sam odmah odmaknula oko biljkica kojima bi mogla smetati, pa ću vidjeti dali je dovoljno. A ona ružica, ne znam da li dobro možete vidjeti, čini mi se bubana, pa ako netko može odgonetnuti što je i kako ju izlječiti, bila bih mu zahvalna... Šaljem vam puno pusa! |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Za ružicu- najprije pogledaj da je nisi možda preduboko posadila. Inače se sve ruže špricaju radi preventive- kao i kod vinograda, paradajza, paprike.... sve to možeš s istim stvarima špricati.
Ako joj je premokro možda ju je napala pepelnica, peronospora...
napiši na netu bolesti ruža pa vidi...
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepo i uredno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasan povrtnjak uređuješ, a i kamenjar je super! Inače, ja doma imam malč od kore oko svih biljaka i , za sada, im nije smetao kod širenja.. Nije mi jako debeli sloj malča, tek toliko da prekrije zemlju.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly, Sunceeee, Gospina trava, Anaida
![]() Anaida, i ja sam ostavila koru, samo sam ipak odmaknula od biljkica koje se trebaju širiti, žao bi mi bilo da ih uništim svojim neznanjem. A super ako im ne smeta kora inače, jer mi je dosta dekorativna i vidim da dobro sprečava travicu da buja. Isto je sloj tanak, tek toliko. Hvala ti na tvom komentaru! Ja sam danas nadobudno htjela presaditi svoje paradajziće, stagniraju mi lagano u posudici gdje sam ih posijala, baš ima fali zemlje, ali kiša zeza li ga zeza, a i bebač danas štrajka sa spavanjem ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
dobrodošla!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dobrodosla
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kamenjar je
![]() a povrtnjak stvarno uzoran
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovdje se vide kako puno postižu vrijedne ruke i dobra volja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje Mari, Kiki-ko, Vilmač, Baka, Gioia, kako puno znače pohvale od osoba čijim vrtovima i uratcima se već dugo divim, i oni su mi podstreh da idem dalje, da prvenstveno sebi napravim lijepo, a onda i da sa vama podijelim, kad gledamo istim očima. Hvala vam od srca!
Danas sam ipak uspjela posaditi paradajz i nešto paprika, sutra ću dalje ako okolnosti dopuste. Mari, zaista i iznad svega imam dobru volju, ali ponekad mi fali vremena (imam bebicu koja bi stalno bila na rukama, i nikoga da ju osim mene čuva), pa kradem trenutke kad je dobre volje ![]() ![]() Želim vam svima laku noć... ![]() I par slikica mojih "ukućana" bijela orhideja Phal ![]() mali pikavci ![]() ![]() benji ![]() bršljan ![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Joooj,kada vidim ovakvo savršenstvo u povrtnjaku opali me fras.Prelijepo ti je.
|
|
![]() |
|
Mikice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sve uredno, sve pet
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kamenjar je rascvitan,povrtnjak obećava puno ukusnog povrća,a mene su zadivili tvoji kako ti kažeš ,pikavci,koje si tako lipo aranžirala u male dražesne vrtove
![]() |
|
![]() |
|
Evo mene nakon nekog vremena... Kako se sve već zazelenilo (gledam stare slike...), pa evo dio "svega"
![]() Crvenolisni javor- moja želja za 30. rođendan ( jedino sada su mu listovi počeli sušiti se, od vrhova, nešto mi se ne čini u redu...) ovo je slikica kad sam ga dobila i posadila ![]() a ovako jadan danas izgleda! Ako netko zna što mu je... pliz neka kaže ![]() ![]() Ova perunika je dar od Nataly, procvjetala je jedna, iako je već ocvala, al me najviše oduševio njezin miris... predivno i neočekivano! ![]() Nešto na što sam možda najponosnija su PRIMLJENE reznice lavande od Sunca, nisam se iskreno nadala, pa je veselje tim veće! ![]() Banane od prošlogodišnje, koja je istrunula preko zime, pa sada tjera mladice iz korijena ![]() pustinjska ruža ![]() ovo ne znam kako se zove, al je lijepo ![]() ![]() maćuhice u kjamenjaru zamijenili su prkosi ![]() pelargonije ![]() ![]() povrtnjak izgleda u košmaru, al to je samo kreativni nered ![]() ![]() ![]() Prvi cvjetak klematisa ![]() anđeoska trublja ![]() Ostalo drugom prilikom! Šaljem vam puno pusa i uživajte u današnjem danu, neka vam se desi barem jedna lijepa stvar! |
|
![]() |
|
Dobro vam jutro svima!
![]() Dok najmlađi članovi porodice još pajke, podijelit ću s vama par slikica sunčanog vrta u ovo tmurno jutro... dragoljub ![]() ![]() neven u društvu dragoljuba i celera ![]() napokon je procvjetala sandevilla (nadam se da sam dobro napisala) ![]() clematis, onaj obični ali prelijepi, da li netko zna kako se taj zove? ![]() i malo rascvjetalih kamenjarki ![]() ![]() ![]() ![]() kadifice ![]() vrijedne ruke mm formirale su još jedan kamenjarčić ispod terase. Tu planiram posaditi samo zelenilo, neke grmiće, možda koje ukrasno stabalce ili slično, što lijepo nađem. Tako se veselim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |