Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 58> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savršeno!!!bravo i za tvoju kćerkicu,odlično joj ide!a što se jaja tiče-nikad mi nisu sjela ona od stiropora,uvjek se viti ta zrnasta struktura,zato radim samo na plastičnim!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mima, kutije su mi preslatke, pogotovo prva i ova današnja. Ova današnja me oduševila, zaista, čista 10!
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jaja ti definitivno, odlično idu-baš se pitam šta je ono
na polovici jajeta-neki zlatni "pleter"-jel kontura ili si lijepila neku trakicu il šta slično? Kutije je također, lijepa-bez greške-don't worry, be happy:)) Vidila sam neka tvoja jaja u friškom, a nema ih ovjdje...il sam zabucala...da to nije od nekog drugog?!..hm..? |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mima, hvala ti - mislila sam da je to Ančicina kutija! Moram stupiti u kontakt s njom jer mi se jako sviđa forma....
|
|
![]() |
|
Sanja, nemam viška, kako već napisah imala sam samo jednu koju sam dobila u razmjeni.
Jani, okruglu kutiju i drvena jaja sam kupila od Ančice, pogledaj u "Razmjenu i nabavku materijala", vidjet ćeš tamo Ančicinu ponudu kutija.
|
|
![]() |
|
Mima - ova zadnja okrugla kutijica mi je zaista posebno lijepa. Super si to sve posložila, od motiva, boja, rasporeda ružica - baš po mom ukusu!
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Mima jaja su ti prekrasna, a tek ona salveta na jajima sa malim ružicama, divna je imaš li koju viška, a ja ti pošaljen moju koju iman viška?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima.
Mare, nisam skenirala salvetu, uopće se nisam toga dosjetila. Ali i ne znam koliko bi do dobro ispalo kad bi se isprintalo na obični papir obzirom da su ružice skroz male pa se ne mogu u potpunosti obrezati. Inače, salveta nije bila metar sa metar već je imala guste ružice koje sam ja očupkala i ljepila ih prorijeđeno pa je zato bila izdašna.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni radovi,stvarno ne nam sto bih izdvojila,bas sve je po mom gustu
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prekrasni romanticni radovi u tvojoj galeriji
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
meni je Sarah i prije bila lijepa. ali ova kutijica sa sitnim ružicama mi je mraaak
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Zaboravila: jesi fotokopirala tu salvetu da bar imaš taj print? Nisam je vidila nigdje do sada kod tebe i još nekog na jednoj kutijici, mislim....
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |