Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 136> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mari, ja ti se ne zamaram sa točnim pisanjem naziva! Ti odluči na koju ti je pilu nalik
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nelly Moser sam kupila nedavno ali nažalost mi je uginuo ali vrlo je lijep na slici, slično kao dr rupel samo malo tanja roza nit na latici.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
cvijetic33 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
pozdravljam vas clematisoljubce :-))
danima vas vec pratim pa reko red je i da vas pozdravim...ja sam skroz nova u ovim vodama...kod nas u slunju na vrtnom sajmu na blef kupila dva clematisa...jedan je jackmanii...kasnije sam negdje procitala da je odlican za pocetnike (znaci prvo zrno sam dobro pogodila :-))...a drugi je nelly moser....a nisu neke sorte koje ovdje spominjete pa prepostavljam da su neki jednostavni...al ja stalno virim u njih :-))...ovaj prvi ima par grana dugih oko skoro dva metra...a drugi ima cijelih pola metra...smjestila sam ih u posudu jer deda ima losu naviku da mi bez pitanja pipka oko cvijeca a ovako ga sprijecim :-))... jel mogu ja ocekivat ove godine da vidim koji cvjetic? |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Pillu je to Antonija, onaj iznad je dr rupplel, malo jačih boja(iako je možda tvoj izblijedio)Vidjet ćete i našeg uskoro.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Piluu, Antonija
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lijepo,lijepo...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
prelijep
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Henryi Klimatis. Nadam se da će se danas otvoriti do kraja pa će se bolje vidjeti. Stavit ću sliku poslije.Hvala.Da to je hagley hibrid Natalija. Jako je lijep. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jučer sam sasvim slučajno otkrila prvi cvijet mojih clematisa - jer je bio okrenut prema zidu
![]() znalci koji je ovo clematis? možda hagley hibrid? |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Samo za informaciju da znaš, trebat će sjemenu puno vremena da nikne, tako da teglice skloniš nekdje u polusjenu i zaboravi na njih, osim na zalijevanje, tu i tamo. Kažu da je potrebno od nekoliko mjeseci čak do godinu dana da niknu.
Gricka prekrasni Miss Bateman i The President. A i Hagley. ![]() ![]() ![]() ![]() Sve pohvale. ![]() ![]() Koji je ovaj bijeli? Liči na M_L_C ali ne znam ovako po slici, možda se na nekoj drugoj bolje vidi. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja sam danas posijala u nekoliko loncica sjeme . Da li je to prekasno ? Direktno u cvijetnjak nisam htjela jer je kroz tu silnu kisu nastalo blato !
|
|
![]() |
|
Hvala Arim
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Plavi je president?znači on je slijedeći na mom popisu,boja je famozna! |
|
![]() |
|
miss bateman i president
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod mene rastu dva klematisa, u paru.. Ne znam koje vrste
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |