moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 35> |
Korisnik | |
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noc...mirise na kisu i jasmin. Nebo tesko od oblaka, kapci od snova, srce od nekog osecaja... zaboravila sam mu ime...Mozda je to ljubav...
http://www.youtube.com/watch?v=rKSAt_wPyGc&feature=related Jedan cvet, lelujava trava,senovit kutak, iscekivanje novog... dovoljno da osetite zadovoljstvo onim sto ste u toku dana uradili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Koja ljepota!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ooooooooo draga ............ fotke su ti fakat odlične ............ a stihovi ........ imam neki osjećajčić da su nekom namijenjeni .........
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Devojke drage, danas sam se setila jedne pesme koja mi je jako draga, nasla je, i onda sam se vratila u jedno vreme kada su emocije bile jako,jako vazne. Prave, prve,iskrene, neprolazne...Delim je sa vama
http://www.youtube.com/watch?v=n7VdgAhyhpw Naklon Gospodine Dedic! polako zavrsavaju svoj nastup ![]() ![]() zato irisi tek stupaju na scenu ![]() ![]() ove dame se lako ni kisi ni suncu ne daju ![]() ![]() a crveni bozur jedva docekao danasnje sunce da se osmehne meni i... vama ![]() Jedan dio svoga srca, jedan dio svojih želja, s povjerenjem - ja ću otkrit ispred starih prijatelja. Ali nekih? stvari ima, što ne govore se svima, što se samo nekom šapnu, Ti znaš... Nekog moraš, nekog moraš i da sanjaš, nekog ljubiš i za njega život stvaraš. Netko mora, netko treba da te čeka, da ti piše izdaleka, i da pisma tvoja prima sad. Ti si tajna, ti si smisao mog puta.... I u tami - zadnja svjetiljka dok lutam. Da te nema, ti, što nikad me ne kriviš, da te nema, da ne živiš, svi? bi putevi bez kraja bili, znaj! |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
malaluna još je ljepše uživo .... vidjela ja to sve
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Dođe mi da pobjegnem...
Ponekad nam... dođe, da nam bude previše ljepote, a onda postanemo sumljičavi... Baš takav osjećaj... toliko lijepo da ne vjeruješ... ![]() |
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stigla i ja u šetnju novim - starim vrtom! Uvijek se u istom dobro osjećam, tako i jutros.. Slavljeniku svako dobro.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne fotke, a i slastica je primamljiva!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Misty je ponovila sliku prekrasne katruže,ali i tvoj cijeli vrt je lijep i bez ruža
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijep je, ja jedva čekam da moj novi i brzorasteći otvori svoje pupove da mu vidim boju
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Mimar preljepo ti je dvorište, cvijeće je super...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Mimar, milina je prošetati i pogledati tvoje biljke i vrt u cijelosti. BDW djeca su nam vršnjaci, sretan mu rođendan! |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Fantazija od vrta....fantazija
![]() |
|
![]() |
|
Ej nemoj da sjednem u auto i dođem na tortu ...... njemu sam ujutro čestitala a sad ga ti izljubi umjesto njegove "urbano urbane suvozačice".
Ovaj drvenasti božur je prekrasan.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svi su već rekli sve. Ponovili što je trebalo... pa ću ja samo reći da sam kroz tvoj kutak prolazila zjevajući zadivljeno kao ovaj smajlić
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Otok,jos uvek ih bolujem, ali sam morala to da uradim
![]() Nekada su one bile glavne, sada sam ulogu vodecih perena dodelila bozurima. Jedan od njih je vec procvetao, drvenasti zuti, ostali ce uskoro ![]() ![]() Za Free,kojoj moram reci da cu ako budem u blizini svakako probati salatu ![]() ![]() Bergeniji,Alisi i mojoj Gio, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala na podrsci, vrt je u nastajanju i tek ce se za koju godinu pokazati onakvim kakavim bih ja zelela, ako u medjuvremenu ne istumbam sve po par puta ![]() ![]() ![]() mesto na punom suncu za ljiljane, liatrise i rudbeckie, bozur se usunjao ![]() ![]() Na kraju danasnjeg izvestaja ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako lijep vrt.............
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svaka, ali svaka sličica, zaslužuje mjesto u časopisu za cvijeće!!! Fenomenalne biljke imaš, kojima puno daješ ali ti one sve stostruko vračaju!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moram reći da mi je bilo žao onih prelijepih ruža, ali .....vrt je ponovno prekrasan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |