Majolina - moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Korisnik | |
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slatka ogledala :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Jako dobra ideja - jako dobro realizirano
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sviđa mi se sviđa-blago tvojim nećakinjama!
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
majolina i ovo ogledalo ti je predivno,gledam i divim se
![]() |
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
eto još jedno ogledalce, oba su za rođendan mojim dvijema nečakinjama..
![]() |
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ide ti to brzo tapkanje jako dobro!ne znam što mi je slađe!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje!
Uglavnom slikam sa sestrinim olympusom,jer je moj katastrofa!! pisanice su slikane svekrvinim sony-em i one su mi odlično ispale: boje su mu prekrasne i ne treba ih se izoštravat niti pojačavati kontrast. još jednom hvala vam na komentarima i podršci!!! ![]() |
|
![]() |
|
to je završni lak Potch 3D effekt posut zlatnim šljokicama. |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sve je krasno, uredno - 5+!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Majolina dobro nam došla!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
sve 5!
jako mi se sviđa što paziš na estetiku i prezetaciju fotografije! koji to fotić imaš? izdvajam kutiju sa bršljanom i sa afričkim motivima :) |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
A što ti je ovo zlatno svjetlucavo?
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Imaš stvarno ideja, a realizacija
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |