Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 136>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 14:33
lilie prekrasni su smile94

znaš li im nazive?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 14:25
lilie prekrasni klemići. Clap
ja ih slikam u maloj rezoluciji.... a za dr način ne znam

baja, cvjetat će ti već ove godine, a kada ovisi o vrsti, vjerojatno kasnije ljeti....
Tena 28.3.2010
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 14:02
Evi i mojih:

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Bonsai... View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 30
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bonsai... Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 13:54
Clap  prelijepe penjaciceThumbs%20Up
Na vrh
baja View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 23
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 12:25
ja sam tek posadio jedan klematis, mozda prije mjesec dana... kakve su sanse da procvjeta ove godine i kada? biljka je fino krenula i visine je nekih 40tak cm.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 13:14
Hvala ljudi. Vaše pohvale su mi uz ljepotu klematisa dodatni poticaj za dalje.
Tu su: president,piluu,multi blue,cristal fountain,gladys picard,henryiSmile
Natalija pokušaj orezati westerplatte do zemlje, pa pusti da se događa, vratit će se onSmile
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 10:28
smile120
Bez riječi sam, još kad bi znala poimence koji su da ih znam nabavljat...LOL
Tena 28.3.2010
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 09:50
Prekrasno Gricka!!Big%20smileBig%20smileBig%20smile
Neka se sve zeleni
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 06:55
klimatis i gricka koje divne rascvjetane primjerke imate Clap
prekrasni su

meni se svi drže ok, što stari, što noviji - nemam ih toliko kao vi Wink, jedino mi je uvenuo weterplate - mislim da je pod tim imenom bio kupljen, ali gdje ima blaga ima i štete LOL

biće još prilika za nabavu idućih godina, a i bio je jako jeftin jer je već bio na izdisaju pa eto... nisam mu uspjela udahnuti životnu snagu
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 22:01
Big%20smilebi ja , al dok dođem do faze ovak lijepih kao tvoji i od Klimatisa, bum hmrlaLOLBudem dala sve od sebe!Wink
Koliko ih imaš?
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 21:55
Isuse,ovo je predivno....zaljubila sam se u taj cvijet,posebno kad sam vidjela kod susjede koja ima multi blue s ogromnim cvjetovima......ja imam jedan mali dr ruppel,dali će on cvasti ove godine ili moram čekati dogodine da mu se divim....lijepo napreduje,ali nema pupova još...i pitanje s čim prihranjujete clematise,tekučim gnojivom za cvatuče biljke ili???
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 20:22
gricka, Klimatis, vi imate pravi raj za oči! ovo je predivno! stvarno vam svaka čast, ovakvu ljepotu uzgojiti
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 18:15
Procvijetao the president, sad još čekam ostale....
I purpurea je našla put u moj vrt....Embarrassed
Tena 28.3.2010
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2011 u 23:09
WinkPa koliko ti to vrsti clematisa imaš. pa svi su preeeedoooobri, prelijepi, upomoooč, hoču i ja takve!!!!Tongue
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2011 u 09:01
Klimatis je sav u klematisima doslovno! LOL
Super su, šalu na stranu.
Tena 28.3.2010
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 18:18
Ako je klonula reži do najdoljnjeg pupa, a ovu drugu omotaj bilo gdje.
Neka se sve zeleni
Na vrh
strada View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje strada Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 15:26
Moj star of india se fino poceo penjati po ruzama. RAzdijelio se na dvije strane i jucer vidim da se ova jedna strana cijela pokunjila!!!! Cry
Ne znam sto mu je i zasto je tako klonuo!!??! Sto da radim!!??smile143

I jos nesto..popeo se vec do samog vrha ruza i vidim da bi htjeo ici jos
u vis ali nema se za sto uhvatiti..Da li ce smetati ako ga ja usmjerim malo u stranu da se omota oko ruza na visini na kojoj one vec jesu???
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 13:46
Ma pusti ga i doljnji dio probaj zaklonit od direktnog sunca. Malo malčiranja i prihrane te možeš očekivat cvjetove.
Neka se sve zeleni
Na vrh
cvijetic33 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetic33 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 13:07
grane na jackmaniju su potpuno zelene...malo samo pri dnu su crne i odrvenjele....mozda kojih 20 cm od zemlje...

sorry ak su moja pitanja svakava ali zaista sam pocetnik ali sam se prek usiju zaljubila u te biljke...vec zakoniti kaze da vise gledam u njih nego u njega Embarrassed
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 11:27
Originalno poslano od člana cvijetic33 cvijetic33 napisao:

pozdravljam vas clematisoljubce :-))

danima vas vec pratim pa reko red je i da vas pozdravim...ja sam skroz nova u ovim vodama...kod nas u slunju na vrtnom sajmu na blef kupila dva clematisa...jedan je jackmanii...kasnije sam negdje procitala da je odlican za pocetnike (znaci prvo zrno sam dobro pogodila :-))...a drugi je nelly moser....a nisu neke sorte koje ovdje spominjete pa prepostavljam da su neki jednostavni...al ja stalno virim u njih :-))...ovaj prvi ima par grana dugih oko skoro dva metra...a drugi ima cijelih pola metra...smjestila sam ih u posudu jer deda ima losu naviku da mi bez pitanja pipka oko cvijeca a ovako ga sprijecim :-))...
jel mogu ja ocekivat ove godine da vidim koji cvjetic?

Ako su te grane suhe ili odrvenjele na Jackmaniiju onda ih malo skrati, a cvjetove naravno da možeš očekivat. Ovo je tek prva cvatnja u proljeće, dok većina clematisa 3. skupine cvate tek kasnije
Neka se sve zeleni
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.