Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 136> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lilie prekrasni su
![]() znaš li im nazive? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
lilie prekrasni klemići.
![]() ja ih slikam u maloj rezoluciji.... a za dr način ne znam baja, cvjetat će ti već ove godine, a kada ovisi o vrsti, vjerojatno kasnije ljeti.... |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Evi i mojih:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Bonsai... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baja ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 23 |
ja sam tek posadio jedan klematis, mozda prije mjesec dana... kakve su sanse da procvjeta ove godine i kada? biljka je fino krenula i visine je nekih 40tak cm.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Hvala ljudi. Vaše pohvale su mi uz ljepotu klematisa dodatni poticaj za dalje.
Tu su: president,piluu,multi blue,cristal fountain,gladys picard,henryi ![]() Natalija pokušaj orezati westerplatte do zemlje, pa pusti da se događa, vratit će se on ![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() Bez riječi sam, još kad bi znala poimence koji su da ih znam nabavljat... ![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasno Gricka!!
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
klimatis i gricka koje divne rascvjetane primjerke imate
![]() prekrasni su meni se svi drže ok, što stari, što noviji - nemam ih toliko kao vi ![]() ![]() biće još prilika za nabavu idućih godina, a i bio je jako jeftin jer je već bio na izdisaju pa eto... nisam mu uspjela udahnuti životnu snagu |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() Koliko ih imaš?
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Isuse,ovo je predivno....zaljubila sam se u taj cvijet,posebno kad sam vidjela kod susjede koja ima multi blue s ogromnim cvjetovima......ja imam jedan mali dr ruppel,dali će on cvasti ove godine ili moram čekati dogodine da mu se divim....lijepo napreduje,ali nema pupova još...i pitanje s čim prihranjujete clematise,tekučim gnojivom za cvatuče biljke ili???
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
gricka, Klimatis, vi imate pravi raj za oči! ovo je predivno! stvarno vam svaka čast, ovakvu ljepotu uzgojiti
|
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
Procvijetao the president, sad još čekam ostale....
I purpurea je našla put u moj vrt.... ![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Klimatis je sav u klematisima doslovno!
![]() Super su, šalu na stranu. |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Ako je klonula reži do najdoljnjeg pupa, a ovu drugu omotaj bilo gdje.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
strada ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 19 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 140 |
Moj star of india se fino poceo penjati po ruzama. RAzdijelio se na dvije strane i jucer vidim da se ova jedna strana cijela pokunjila!!!!
![]() Ne znam sto mu je i zasto je tako klonuo!!??! Sto da radim!!?? ![]() I jos nesto..popeo se vec do samog vrha ruza i vidim da bi htjeo ici jos u vis ali nema se za sto uhvatiti..Da li ce smetati ako ga ja usmjerim malo u stranu da se omota oko ruza na visini na kojoj one vec jesu??? |
|
![]() |
|
Ma pusti ga i doljnji dio probaj zaklonit od direktnog sunca. Malo malčiranja i prihrane te možeš očekivat cvjetove.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
cvijetic33 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
grane na jackmaniju su potpuno zelene...malo samo pri dnu su crne i odrvenjele....mozda kojih 20 cm od zemlje...
sorry ak su moja pitanja svakava ali zaista sam pocetnik ali sam se prek usiju zaljubila u te biljke...vec zakoniti kaze da vise gledam u njih nego u njega ![]() |
|
![]() |
|
Ako su te grane suhe ili odrvenjele na Jackmaniiju onda ih malo skrati, a cvjetove naravno da možeš očekivat. Ovo je tek prva cvatnja u proljeće, dok većina clematisa 3. skupine cvate tek kasnije |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |