Rajčica - Lycopersicon esculentum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 78> |
Korisnik | |
gugolina ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a koliko dugo se mješavina treba namakati, odstajati?
hvala puno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
gugolina ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 13 |
Pretpostavljam da je to omjer mješavine i vode.
A koliko treba staviti češnjaka, koliko luka, koliko preslice, koliko pelina, koliko gaveza u koju količinu vode? Znači za samu mješavinu.
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Gugolina, ide ti omjer 1 /10
|
|
|
|
![]() |
|
U kojem omjeru treba napraviti tu mješavinu češnjaka,luka, preslice, pelina, gaveza? U kojem omjeru je treba razrijediti?
Netko je ovdje spominjao da se to radi prije cvatnje paradajza, a meni je već procvjetao
![]() |
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Manči, ja bih ti mogla poslati cca 1kg svježe preslice, berem ju uz Mrežnicu. Što se tiče gaveza, može se lako presaditi. Prošle godine sam natrapala na cvatući gavez, izvadila sam štihačom cijeli busen i evo ga ove godine cvate na mom gruntu ( na užas mog muža, jer mora oko njega kositi,ha,ha). Čak je potjerao iz komadića korjena, sasvim malog i bezveznog. Eto mogu ti poslati cijelu biljku, posadi pa ćeš imati svoj. sve se ovo događa u okolici Duga Rese.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ako si u Zg možemo se nači pa je to jednostavnije i jeftinije, naravno ako se može.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...wizardica, kako je zgodnije?....buhac mi je lakse osusiti nego svjezeg slati jer idem jednom sedmicno na otok..
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Molim da me netko posavjetuje, tko zna koja sorta rajčice najbolje uspijeva u kantama posađena naopako, naglavačke, tj. da visi iz dna kante?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....da l je netko zainteresiran za razmjenu korisnih biljaka koje su za zastitu - konkretno meni treba preslica i gavez a mogu za uzvrat osusiti cvjetove buhaca, ima ga u izobilju na brdima...
|
|
![]() |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Hvala na savjetima. Danas sam namočila koprivu i nekoliko preslica pa bih mogla sutra poprskati ono malo presadnica od prije tjedan dana. Mislim da bi bilo dobro poprskati i preostale flance koji čekaju da malo zatopli da idu na gredicu.
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
wizardica hvala i za oboje.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
wizardice stiglo sjeme,jedno pitanje? dali je sjeme od prošle god. ili još starije, Pitam iz razloga dali da sijem sad da ne izgibim na klijavosti, do iduće god.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
i od mene imas fige ![]() najlakse je izdrzat od lose navike kod cigareta to sto na kraj mjeseca u novcaniku nadjes nepotroseni novac! da ne pricam koji je osjecaj sto se manje truje zdravlje i rajcice ![]() |
|
![]() |
|
...hoce, hoce...i ti i rajcice...samo izdrzi!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |