POKLANJAM, nudim,darujem, dijelim cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Korisnik | |
eva_eva ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako netko iz Zagreba zeli, imam malih Aloe Vera (do 10 cm) za pokloniti :)
Posaljite pp
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
Nakupila sam dosta sjemena rebutie, mammillarie prolifere i još jedne kojoj su bodlje u obliku kukica pa ako je netko zainteresiran za sijanje i moguću razmjenu nek se javi.
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
JA TI IMAM ROZI BOŽUR, ALI ON SE PRESAĐUJE U JESEN- MOLIM TE ČUVAJ MI BIJELI LJILJAN
|
|
![]() |
|
nada123 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Pošalji adresu,naravno da može.
|
|
![]() |
|
nada123 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
bok belina oprosti krivo sam napisala ime za tebe je bila poruka
|
|
![]() |
|
bok barbara može meni koja mala agava pozz
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
ako koga zanima sjeme brnistre, mogu nabrati ga
|
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ako ti trebaju,javi se,imaju susjedi,pa ih bacaju,sada sam ja tu da ih skupljam i dijelim.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Belina, a kak su male? Dok smo bile kod tebe još nisu bile vani?
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Poklanjam male agave.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ja imam sjeme tikvica u obliku boce, sjeme lunarije i sjeme rabarbare a ja bih crveni božur, ako može?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ja bih božur rozi, a imam aloe vere za razmjenu...a imam i bijele ljiljane koje cu morati prorijediti...sad su pred cvatnjom pa ce biti lukovica poslije, tako da ces ih moći na jesen saditi...
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Pozdrav svima.ima li itko i ako je voljan pokloniti reznice anđeoskih truba, voštani cvijet, božur crveni ili bijeli ili mozda lukovice bijelog ljiljana? Ili bilo kakvo drugo sjeme ako je netko voljan dati. Za uzvrat nudim bozur rozi, sjeme kadifa, cinija. |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
antunoo7 to ti je onaj skroz sitni duplo sitniji od chery-a pošalji adresu na pp
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
kakav je to sitni ukrasni?
Zainteresiran sam za flance tih i shery, pozdrav... |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
nudim sjeme žutih tikvica, graha tetovca i rasade paradajza san marzano , shery i onog sitnog ukrasnog
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |