Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 134> |
Korisnik | |
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša, cvijetovi kaktusa su prelijepi!
A ovaj kaktus je za 10, ni takvog još nisam vidjela. Ispada da sam vidjela samo 1% od kaktusa koje vi forumaši imate. Svi su stvarno jako lijepi! LP! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jagoda, vau, stvarno su te iznenadili, prekrasni su, svih boja, super.
Pa ineki moji su procvali, evo ih
![]() ![]() Ovi epifiliumi prvi puta kod mene cvjetaju, a svi su pokloni dragih forumašica, Vere 4, Nihe i Tatjane bajčić, nadam se da će kad odrastu biti bujniji.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
meni liči na notocactus purpureus gimno nema dlakav pupoljak
![]() |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Trava,bravo za parodiu
![]() |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Je Parodia je,živa parodia!
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Nana baš je dobro da nas malo kormilariš, mislim tu prvenstveno na sebe. .
![]() Sada kada gledam slike malo pažljivije vidim da si u pravu. Ps. A ona tvoja lijepa mammillaria kako je sa njom, dali cvjeta? |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Prekrasni su vam ovi kaktusi u cvatu, ne mogu ih se nagledati. Teško bih se odlučila koji je najljepši.
Mislim da Travin lila-roza kaktus nikako nije Gymnocalycium. Njihova osnovna karakteristika je da imaju "goli" pupoljak, bez dlačica i naizgled ljuskav. Po tom su i dobili ime. Čini mi se da nije ni rebutia. Meni najviše izgleda kao neka lobivia ili parodia, možda Parodia werneri. Ma koji da je, prelijep je. |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jagoda i tvoji su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mali kaktus divni cvjetovi, divnih kaktusa
![]() jagoda a i ovi tvoji cvjetići su famozni ![]() čini mi se da sam negdje pročitala da si tek lani počela sa kaktusima, ovo je stvarno lijep uspjeh u tako kratko vrijeme ja neke imam koju godinu i još nikad nisu cvjetali |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
a vidi rasprave čiji je katus - natalijin ili travin
![]() ![]() a evo ubacila sam i jednu sliku travinog kaktusa na kojoj se bolje vide te crne bodlje i sjajna pokožica koje spominje trava ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Trava- Natalija prekrasan kaktus, a tek cvijetovi....
Evo malo i mojih procvjetalih bodljikavaca koji su me ugodno iznenadili....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Ma još sam se nečeg sjetio,ako malo bolje pogledate oko cvjetova se vide tanke duge crne bodlje,one su se razvijale skupa sa pupljcima,kao neka odbrana pupoljaka,u fazi pred cvjetanje te bodlje su bile duže od pupoljaka.
|
|
![]() |
|
Pa je ga malo mraz dohvatio cijelu zimu je bio vani,ali ne sliči mi na Gimnocalycium,ovaj moj ima sjajnu pokožicu,to ga čini drugačijim od mnogih kaktusa,nisam siguran ali vidio sam neke slike kaktusa koji su mu jako slični među rebutiama.natalija ima bolji aparat od mog,slika je dosta dobra.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Mali kaktus imaš ga na tri slike pogledaj gore. Najvjerojatnije ga je dobio mraz. Promjenio mu je malo boju.
|
|
![]() |
|
Trava,budi dobar pa poslikaj kaktus da se ja i Pinus ne mučimo. |
|
![]() |
|
Ne dijelim vaše mišljenje. Najvjerojatnije je to Gymnocalycium baldianum
|
|
![]() |
|
Trava ja mislim da to i je rebutia,prelijepa je onako roznog cvijeta.
![]() |
|
![]() |
|
Malo sam pogledao na guglu što su to rebutie,čini mi se da i ovaj moj rozog cvijeta spada u rebutie?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |