Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 83> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napokon lijepa vijest!
![]() Samo ti odmaraj....tako da do proljeća budeš spreman za radove u tvom vrtu!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Medo, drago mi je da si konačno doma. Nemoj puno sjediti i slušaj doktore tako da se ovaj puta potpuno oporaviš !
Vidiš da je radi tebe i proljeće odgodilo svoj dolazak ! Čuvaj se pa buš začas ko nov ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Samo da te pozdravim i poželim ti dobrodošlicu!
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala svima i nadam se da ću zaista uskoro biti kao nov. No, naravno da komplikacija nikada dosta pa sam tako danas cijeli dan na telefonu s ministarstvom, bijelim telefonom, osobnom liječnicom, kirurgijom i zaraznom (i tko zna s kim i s čim još...)
Naše zdravstvo mi ne priznaje antibiotike koje je prepisao doktor jer po njihovom taj antibiotik nije za tu dijagnozu (priznaju ga za neke druge bolesti) pa bih sam trebao snositi troškove terapije... da ne kažem da je ukupna cijena antibiotika koje bih trebao platiti cca 1.600 kn za cijelu terapiju. Između ostalog, ne priznaju mi niti cijelu terapiju u toplicama nego samo nastavak (12 dana, od potrebnih 21) bez obzira što sam ponovno operiran i što su oni zeznuli stvar. Stvarno čovjeku dođe da uzme dobrog odvjetnika i tuži ih sve uzduž i poprijeko!!! No, nekako će se sve izgleda uspjeti riješiti i nakon svih telefonskih poziva i razgovora uspio sam ako ništa za sada riješiti antibiotike. Umjesto spondilodiscitis (upala diska i kostiju) potrebno je upisati osteomiolitis (upala kostiju) pa će mi priznati lijekove. Pa onda da ne govorim da mi moja liječnica može dati lijek samo dok sam kod kuće, odnosno kad odem u toplice onda mi oni moraju osigurati antibiotike, a to je već druga priča koja će biti dovršena tek sutra (nadam se pozitivno u moju korist). I tako, saga o mojem liječenju se nastavlja i vidjet će se kako će sve skupa završiti, ako ništa drugo ja sam siguran da ću na kraju ovako ili onako biti izliječen :):):):):):) to je moja konačna odluka :) Znam da vrtovi nisu mjesto za pisanje ovakvih stvari, ali kako ste svi dragi i brinete o meni, želio sam iznijeti svoje iskustvo i ovim putem. Još jednom svima hvala za brigu i dobre želje, uz sve njih čovjek se bolje osjeća i siguran je da će sve dobro završiti. |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Medo u potpunosti te razumijem. Naša država je zna se u kojem voću, ali dotično ministarstvo jednostavno smatram najgorim od svih. Ja sam recimo danas išla u Adžijinu provjeriti šta je sa našim zdravstvenim iskaznicama ( imamo one kartoniće još od svibnja 2010). Išla sam više puta provjeriti i svaki puta sam dobila odgovor da su iskaznice u postupku. Danas sam konačno otišla kod šefice, jer me više taj odgovor jednostavno nije zadovoljavao, pa ne mogu biti u postupku 9 mjeseci. Ali gle čuda...mogu. Veli mi šefica da se iskaznice ne tiskaju već godinu dana i da se uopće ne zna kada će početi. Ja sam jednostavno ostala paff na takav odgovor. Tko to odlučuje u tom ministarstvu ( ne samo o tim iskaznicama, mislim sada općenito - recimo i o tome da se tvoj lijek nađe na listi priznatih), da li je njemu uopće jasno šta treba raditi. A tek odnos tih službenica tamo...to je za svaku osudu. One se između sebe svađaju pred strankama, ma ne znam šta bih uopće rekla...
To ministarstvo mi se strašno zamjerilo, radi nemara, nitko ne radi svoj posao, a svi bi plaću...
Oprosti mi molim te, malo sam ti zachatala temu, ali kada sam pročitala tvoj komentar, morala sam se nadovezati.
A ove tvoje probleme koje imaš...svaka ti čast ako uspiješ riješiti i ostati smiren....Ja bi ih tužila, jer oni su napravili pogrešku!!!
U svakom sllučaju držim ti fige.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Medo drži se, s tobom smo
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
.... neka si ti dosal doma, a od domeka se sve lakse sreduje i bijes brze projde, a tu smo za dat si oduska....
.... dobre toplice.... vrnut ces se ko nov
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Zaista radosna vijest. Neka si ti samo doma. Ostalo će se polako sve srediti. Znam uz muku i nepotrebnu sekiraciju, ali bitno je da si u svojoj kućici. Pazi se da budeš mogel u proljeće u svoj lijepi vrtek.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Neću ni komentirati sve ovo, a i ti zaboravi! Misli samo na lijepe stvari i javi ako trebaš pomoć, bilo kakvu!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Baš mislim na tebe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
... se O.K., kako radovi u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Evo mene konačno malo na forumu. Samo da obavijestim sve drage ljude da sam znatno bolje i da se konačno primam i malo radova po vrtu :)
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Drago mi je da si bolje,polako počni s radovima,nikud neće pobjeći,a kad imaš prilike malo i slikni.
![]() |
|
![]() |
|
I tako, nakon jako dugo vremena evo i mene u svom vrtu. Ovih dana je bilo radno, al sve po malo... Ovu brajdu oko kuće kopam cijeli tjedan i danas je konačno gotovo. Sad još treba povezat žicom i čekat da se bilje razraste...
Uz brajdu će jednom rasti: Clematis Niobe Clematis Vitalba - poklon naših dragih Ivanićgradskih puca Pa sad malo starih i novih stanovnika.. zlatna kiša ima samo jedan cvijet na cijelom drvetu... Crveni Javor Sempervivum - Mahogany - poklon od drage Sare Retriver i naravno, sve to nemre proč bez njegove njuške... i za kraj Banana dobivena od Skitala na posljednjoj Zg kavi Ima toga još malo no moram malo ostavit i za drugi puta :) |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Medo s posebnim veseljem sam gledala slike. Prvo jer si konačno opet tu i na forumu i u svom vrtu
![]() Ovo od R.Sare je divno, kao mačak uostalom.
A banana
![]() Sve u svemu lijepo je krenulo, ti polako... bez naprezanja a mi ćemo te pratiti!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Klematis ti je prekrasan.Malo se štedi za tvoje dobro.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepa će brajda biti kad clematisi narastu
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lijepo je vidjeti ponovo tvoj vrtek. Znači da si i ti puno, puno bolje. Clematis je prekrasan
![]() ![]() ![]() S nestrpljenjem očekujem nove slikice...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |