Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 58> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar u povojima........................pa ne bi se reklo po fotkama....................krasnih biljčica tu ima!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je - šareno, rasvjetano, bojama razigrano, a i samozasijano pa iz betona niklo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dugo me nije bilo kod tebe Nataly, pa sam malo detaljnije pogledala novosti u tvom vrtu. Tulipani su ti prekrasni a i cijeli vrt. Kamenjar je super, još kad se komplet napuni sa biljčicama...Ja ću nešto kod mene počupati i donesti za popunu...
Moram ti napomenuti da onaj čepljez koji si mi dala, sve više liči na daliju...Po lišću čini mi se da je dalija, ali još nema pupove...Moram slikati da se i sama uvjeriš. Još me jedino zanima koje je boje....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
dijana7566 - čini mi se da te "vidim" prvi puta u mom vrtu. Dobrodošla i hvala na posjeti! bergenia - ima u kamenjaru nešto i tvojih biljčica. Vidjet ćemo kad procvjetaju.. moon - nasred betona rate biljka, zaista je fora za vidjeti.. jagoda - dala sam ti i čepljez i daliju (onu koja ima cvijet crveno-bijele boje). Oboje sam ti donesla isti dan (kod Hamare na kavu). Možda čepljez nije niknuo, a možda te i iznenadi kad procvate.. ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Imamo istu boji tulipana i ukrasnog luka
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Navratila sam na kratko i vidim lijepi prizor, napokon! Napokon puno šarenila i u tvom gorskom vrtu. Od sada će kod tebe biti najljepše upravo zbog te klime.
Ponovit ću lijepi prizor:
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod mene raste tvoj čepljez, već je velik i nadam se da će cvasti, jučer sam ti ga zaboravila pokazati u bijelom vrtu.... možda si ga i uškicala... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Kamenjar je pre - pre - pre - dobar . . . jako mi se sviđa nekako gledajuci ga moram reci da me opusta
![]() |
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
kamenjar mi se zbilja sviđa..savršen je..a i sve ostalo je prekrasno..odlično
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
imenjakinjo vrt ti je svakim danom sve šareniji i raskošniji, a neću namjerno kažem ljepši jer svako doba godine ima svoju ljepotu
![]() drago mi je da ti je felicija opstala ![]() a sjetila sam se još jedne biljke koju smo spominjale - roza poslušnica... je l`je? |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
gospina trava - hvala ![]() MiraK , Monny, jokrajnik - taj kamenjar je problematičan jer ima plitki sloj zemlje (ispod je beton) pa je zamlja dosta suha. Vidjet ćemo kako će biti ljeti... Korijenko - nisam vjerovatno dosta toga u tvom vrtu vidjela jer su me očarale perunike, pa tako nisam vidjela ni čepljez... ![]() natalija - dalija je otišla u vječna lovišta. Bila je posađena u malu vazicu i kad je puhao vjetar sve je odnio. Posudu sam našla iza kuće ali ne i gomoljčić... ![]() ![]() anči39 - napisala si da imamo istu boju tulipana i ukrasnog luka. Oni sada izgledaju ovako... ![]() |
|
![]() |
|
Bila sam jučer na sajmu cvijeća u Rijeci i kupila par biljaka (ispravite me u nazivima ako griješim): - Engleska pelargonija ![]() ![]() - u prošlogodišnjim Decorinim ponudama mislim da sam ovu biljku vidjela pod nazivom Chrysanthemum coccineum (ivančica). Kupila sam je i prošlu godinu ali mi nije prezimila pa ne znam da li je uopće moguće da je uzgajam kao trajnicu. ![]() - zjevalica (nju do sada nisam imala, vidjet ćemo kako ćemo se "slagati") ![]() Ima nešto što je također iz Rijeke, ali nisam kupila nego je Bakina donacija. Pogledajte kako rascvjetanu biljku sam dobila... Baka ![]() ![]() U vrtu mi je procvala niska perunika, također od jedne forumašice ali ne znam od koje. Uzela sam na RI-ZG kavi već na kraju večeri pa nije bilo moguće doznati tko je sponzor. Hvala najljepša... ![]() |
|
![]() |
|
U Gorskom vrtu biljke koje su u punom sjaju (a posađene su u jesen) su maćuhice.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dio pakujaca (Aquilegia) je procvalo, a misim da mi treba procvasti još i žuti.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I na kraju još dvije slike: - armeria maritima (babosvilka) ![]() - i napokon da u svom vrtu dočekam cvijet rododendrona.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Rododendron ti je prekrasan, kao i sve ostalo. Vidim da svi pitate za žute mini perunike. Ja sam ih donijela, a neznam da li je još netko osim mene. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
u tebe je prava fešta od pakujaca!
je li ti ovaj lijepi rododendron prezimio vani! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pakujci su u vrtovima sada najljepši....................pa tako i kod tebe! krasnih boja............
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno cvijeće, pakujci su divni, a i engleska pelargonija mi se jako sviđa.
Vidim da ti je rododendron procvjetao
![]() Znaš li mu možda ime. Naime, i ja imam isti takav, no ne znam mu ime....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |