Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 125> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti kao da živiš u botaničkom vrtu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Sve je već rečeno! Predivno!
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Hvala muhle mislim da cu si i ja nabaviti tu hostu.
A jesi nastancao tih perunika po vrtu, svaka cast! ;) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koliko ljepote u tvom vrtu,savrseno
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Perunike su ti prelijepe. Ma sve je, ali sam trentno pod utjecajem ove posljednje slike.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga, tvoj vrt je cvjetna poezija!!!
|
|
![]() |
|
I ja uz ostale koji se dive tvom savršenom vrtu, ovdje ostavljam oči i dušu, ali i srce!! Neće mi ga biti žao ostaviti kod tebe, jer tu će doći na svoje, i kucati za mene i kad me nebude, kada odem!!! Znam da ovakav vrt traži ne cijelog čovjeka, nego čovjeka i pol a ti to Muhle i jesi!! Kada sam mislila da Muhle uživa u ovom prekrasnom vrtu, nisam mislila da sjedi li sijedi ne radeći ništa, jer to se u ovom vrtu ni ne može!!! Znam da radi preko tjedna u polju a vrt uređuje uz put, vikendom, i zbilja je šteta kaj tjedan ima samo jedan vikend, ali svima nama je i dan prekratak a kamoli ne tjedan, meni je vikend dan kao svaki drugi, pa ni ja ne uživam u vrtu sjedeći, nego u kratkim pauzicama tijekom cijelog tjedna, ne popušim ni cijelu cigaretu u komadu, već dim ili dva, pa skok do onoga kaj sam taj tren primjetila da treba odrezati, čupnuti, okopati ili barem pobliže pogledati!!! Ali znam da je kojim slučajem moj vrt Muhlenbargijin, ubrzo bih ostala bez šalica za kavu jer bi bile po cijelom vrtu!! A bio bi mi i veliki problem seliti moju klupu po cijelom vrtu, naime, ne volim sjediti na klupici u vrtu ali mi izgleda fenomenalno ispod rascvjetane japanske trešnje, ispod magnolije kraj ogromne šumske paprati, na kraju vrta ispod vrbe u prekrasnoj sjeni dugih grana koje je miliju, ili ispod glicijije dok cvijetići padaju po njoj....... draže mi je sjesti na kamen ili travu i suncu dati priliku da me nježno miluje svojim toplim zrakama, dok odmaram leđa da dalje mogu raditi. E to je meni uživanje, i na to uživanje sam mislila kada sam rekla da zamišljam Muhlenbergiju i nj suprugu!!! Trenutak mira ukraden od radnog teškog dana, u tome se najviše uživa!! A umor......-on nestaje u takvim trenucima !!! Dušu i srce ti ostavljam, da se imam po kaj vratiti u tvoj vrt!! Ako ih nađeš, slobodno ih stavi na bilo koju granu, da ti ne smetaju, meni je svejedno gdje ih staviš, samo da su tamo!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Prekrasno i uvijek nadahnjujuće! Često svratim i uživam u ovome vrtu.
Posebno se pridružujem pohvalama za prirodan izgled vrta, što i nije baš uvijek lako postići... Drugi su rekli sve što treba, zato samo veliki i srdačan pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |