Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za moju dušu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za moju dušu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 125>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 20:28
Ti kao da živiš u botaničkom vrtu Thumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2011 u 21:31
Sve je već rečeno! Predivno!
smile141
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 00:00
Veliko Vam hvala svima!!!

dado_84

Hosta Paul's Glory

mimar

Da to je ceanothus

Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 11:31
Hvala muhle mislim da cu si i ja nabaviti tu hostu.
A jesi nastancao tih perunika po vrtu, svaka cast! ;)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 11:36
koliko ljepote u tvom vrtu,savrseno
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 12:55
Perunike su ti prelijepe. Ma sve je, ali sam trentno pod utjecajem ove posljednje slike.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 13:44
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

Muhlenbergija, da lio je ovo cvijet tulipanovca!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 13:46
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

Da li je ovo gaura, svijetloroza,  desno od pakujca??

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 14:02
Draga, tvoj vrt je cvjetna poezija!!!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 14:15

I ja uz ostale koji se dive tvom savršenom vrtu, ovdje ostavljam oči i dušu, ali i srce!!  Neće mi ga biti žao ostaviti kod tebe, jer tu će doći na svoje, i kucati za mene i kad me nebude, kada odem!!!

Znam da ovakav vrt traži ne cijelog čovjeka, nego čovjeka i pol a ti to Muhle i jesi!! Kada sam mislila da Muhle uživa u ovom prekrasnom vrtu, nisam mislila da sjedi li sijedi ne radeći ništa, jer to se u ovom vrtu ni ne može!!! Znam da radi preko tjedna u polju a vrt uređuje uz put, vikendom, i zbilja je šteta kaj tjedan ima samo jedan vikend, ali svima nama je i dan prekratak a kamoli ne tjedan, meni je vikend dan kao svaki drugi,  pa ni ja ne uživam u vrtu sjedeći, nego u kratkim pauzicama tijekom cijelog tjedna, ne popušim ni cijelu cigaretu u komadu, već dim ili dva, pa skok do onoga kaj sam taj tren primjetila da treba odrezati, čupnuti, okopati ili barem pobliže pogledati!!!
  Ali znam da je kojim slučajem moj vrt Muhlenbargijin, ubrzo bih ostala bez šalica za kavu jer bi bile po cijelom vrtu!!   A bio bi mi i veliki problem seliti moju klupu po cijelom vrtu, naime, ne volim sjediti na klupici u vrtu ali mi izgleda fenomenalno ispod rascvjetane japanske trešnje, ispod magnolije kraj ogromne šumske  paprati, na kraju vrta ispod vrbe u prekrasnoj sjeni dugih grana koje je miliju, ili ispod glicijije dok cvijetići padaju po njoj.......  draže mi je sjesti na kamen ili travu i suncu dati priliku da me nježno miluje svojim toplim zrakama, dok odmaram leđa da dalje mogu raditi.  E to je meni uživanje, i na to uživanje sam mislila kada sam rekla da zamišljam Muhlenbergiju i nj suprugu!!!  Trenutak mira ukraden od radnog teškog dana, u tome se najviše uživa!!  A umor......-on nestaje u takvim trenucima !!!

Dušu i srce ti ostavljam, da se imam po kaj vratiti u tvoj vrt!! Ako ih nađeš, slobodno ih stavi na bilo koju granu, da ti ne smetaju, meni je svejedno gdje ih staviš, samo da su tamo!!!smile169

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 19:06
Prekrasno i uvijek nadahnjujuće! Često svratim i uživam u ovome vrtu.
Posebno se pridružujem pohvalama za prirodan izgled vrta, što i nije baš uvijek lako postići...
Drugi su rekli sve što treba, zato samo veliki i srdačan pozdrav smile141
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:03
Srdačan pozdrav svim posjetiteljima moga vrta!Nakon velike suše danas pala dugo očekivana kiša.

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:04
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:05
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:06
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:09
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:13
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:14
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:15
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 19:15
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.