Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 136> |
Korisnik | |
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To smo i mislili da je Rouge Cardinal.
A izgleda kao da raste u tegli, znači oni su se popeli skroz tako visoko gore odozdo ili? Dobio sam potvrdu iz Engleske da ih mogu bez problema orezat sad i da će oni ponovo potjerat i cvasti u ljeto. Usput naparavio sam mini staklenik za pikirance i sad će ponovo reznice u tegle pa u staklenik pa ih očekujem u velikom broju da će se primiti, jer se ove rane baš i nisu primile osim par. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gricka, nsiam im znala imena, vi ste mi otkrile sada otkrile kako se zovu, hvala na tome!!
Bijeli je gladys picard, a tamno crveni cardinal rouge.
Lilie, baš si ti to lijepo otkrila da imamo istu kombinaciju!! Kad se moja još razraste, baš će biti zgodno usporediti slikice!! ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi su vam klematisi, nadam se da ću ja jednom isto imati tako lijepe.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Hvala!
Svi su posađeni u zemlju (ne tegle). Ovo što se vidi je neko aluminijsko pletivo po kojem se penju.
Dole je "Gladys Pacard" a crveni je "Kardinal Rouge".
Koliko raspoznajem Anaida ima isti raspored.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasni su Lilie.
![]() ![]() ![]() To oni vise iz tegle? Koji je ovaj crveni? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lijepi su vam klematisi Lilie i Klematis. Hvala D.i.n.a. Nabavila sam ga kod nas u Obiju. Zove se Rebecca. I moja m.le Coultre je prepuna cvjetova.
![]() Anaida kako ti se zove ovaj tamni? |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
sličnosti:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Još malo slika mojih klematisa!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
![]() Tu se vidi razlika dr. ruppela i Pillua ![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo je konačno u svoj svojoj ljepoti-crvena kako i treba biti. Uživo je svijetlija...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ako si nabavila fungicid probaj sačekati dan-dva. Možda je najsigurnije da ih orežeš. Podsjeća me to bjelilo na nešto što mi se obično koncem ljeta pojavi na pelargonijama. Nažalost njih nikad ne uspijem spasiti. Bolje da orežeš da ti ne zarazi ostale.
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Bilo je, ali prije 2 tjedna. Listove sam počupala (koji nisu sami otpali) ali tih bijelih naslaga ima i na stabljici, lagano se širi prema vrhu, izgleda baš kao neke gljivice koje obrišem prstima na lišću, sa smeđim flekama. Imaju i neki drugi te fleke ali nema tih gljivica, baš ta dva koja su jedan do drugog su zaraženi... ako se sjećate stavila sam sliku par str unazad od 2 klematisa koja se penju po luku za penjačice, to su ta dva....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Puno. Moram prebrojati
![]() D.i.n.a. a je li bilo možda mraza kod vas? Ja bih orezala sve te listove a grane ne bih dirala.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Gricka koliko imaš vrsta klematisa?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Da, izgleda kao plijesan, ali glupo je jer je na dobrom mjestu i redovito se zaljeva. a ništa trkom po fungicid, hvala! |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
A p. Diana samo što nije....najcrveniji do sada
![]() |
|
![]() |
|
Danas je procvjetala Justa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |