gerberi1 - decoupage galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 41> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još jedna simpatična boca a i zdjelica je fora.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Preslatka boca! Gdje si nabavila motive višanja? Tražim ih ali ne mogu naći.....
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
tvoje boce me oduševljavaju,pravi si majstor
![]() |
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
|
|
![]() |
|
joj,drage moje tete salvete,ja cu se jos i uobraziti od vasih pohvala
![]() drage moje hvala vam najljepsa,sve ste vi zasluzne za ove radove,da nisam vidjela kako savjetujete druge,neznam da li bi imala hrabrosti staviti svoje radove,jos uvijek mi je drago kad mi neko kaze gdje grijesim,ali mi je i drago kad vidim da se i vama svidjaju....zato vam se zahvaljujem od sveg srca,drage moje tete salvete p.s.ovo je citavo pismo,ali mi nije zao ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Jako lijepo i uredno
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
lipo, lipo
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
prekrasnoooo ne znam što mi je lipše prva ili druga sličica,stvarno super...
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala ti najljepsa,maredelmare.......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni se baš sviđaju ove tvoje boce-ona za lozu mi je prva upala u oči, pa one s maslinama, ali i ostale!
I ovo za mladence mi baš dobra ideja! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
hvala ti sanja 1734...moram reci da ste vi zasluzne za moja poboljsanja i vasi komentari.......puno mi znaci kadd mi kazete sta da popravim....hvala vam drage moje.......
![]() jani,ne bi se htjela stalno ponavljati ali,od srca hvala...i hvala vam svima sto ste me tako lijepo prihvatile....... ![]() . divne ste..... |
|
|
|
![]() |
|
Prekrasan je i zaista jedinstven ovaj poklon za mladence - kako i ne bi bili presretni s ovakvim divnim poklonom
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Gerberi pa tebi radovi sve lipši i lipši
|
|
![]() |
|
slavica 08...hvala ti lijepa.....nijedna ne ostane kod mene,sve razdijelim,sinoc su otisle za mladence.....bas sam se bojala,ali su se ljudi odusevili....hvala ti lijepa,draga teta salvetice.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršeno!!!!prava mala tvornica,prekrasne su ti,već dugo nisam vidjela ovako dobre boce!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima35,hvala ti.....ja sve lakiram sa lakom na bazi vode,predjem dva puta i dobro posusim......zasad nije bilo nikakvih problema......
valliSa,hvala lijepa.........i svim teta salvetama se zahvaljujem... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
predivan komplet
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |