Moj raj na zemlji |
Odgovori | Stranica <12345 108> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vauuuuuuuuu,koje predivne slike,tacnije vrt ti je predivan,a za Gizma jedna ,presladak je!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trudim se koliko god mogu, ali sam na žalost u vikendici samo jedan dan u tjednu. Ne stignem napraviti sve što želim. Veliko je zemljište, 1800 m2, pa ima posla dovoljno za svaki dan.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sad je plac kompletan! Samo mi objasni sta ce Gizmo s tim kostima? Zakopat da narastu nove? ha ha ha!!!
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikad se ne zna. Od ovakve kosti za koji mjesec možda nastane kost dinosaura ako se zakopa i zalijeva.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe toliko cvića i sve lipše od lipšegaA Gizmić je pravi slatkiš,vau kolika kost,blago njemu
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Vam samo dočaram kako je to izgledalo prije 8 godina kada smo se MM, moja kčerka i ja odlučili kupiti vikendicu.
Slike su, na žalost, mutne jer su skinute sa videa. Bilo je mnogo posla, ali sada nitko nije sretniji od nas. |
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka cast trud se isplatio od vikendice pa do zadnjeg cvjetka sve ste sredili i dotjerali !
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja ja zbilja ne znam što si ti čekala, da nisi prije došla na ovaj forum. Fantastično je sve, toliko toga imaš za pokazati, da čovjeku zastaje dah, zbilja je raj na zemlji.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priznajem, malo sam bila lijena uploadirati slike. To je bio jedini razlog zbog kojega se do sada nisam malo više aktivirala na forumu. Zapravo sam jednom pokušala, nije mi išlo, i odustala. Ali me se sada nećete tako lako riješiti.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uredna okućnica, prepuna cvijeća i slatki maji kuko, pa zar ti još išta više treba!!! uživaj!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje nam je ovotjedni izvjestaj iz tvog raja?
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije svega dobro nam došla! Toliko lijepoga je u tvom vrtu! Ruže su ti očito favorit, hoste su prelijepe, baš kao i tvoj Gizmo i zbilja je teško bilo što izdvojiti! A mene zanima kako se zove ovaj cvijet?
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodošlici. Ruže su mi definitivno najomiljeniji cvijet, prije svega crvene i tamno crvene. Cvijet sa slike je tulipan vrste Kaufmanniana (ili Kaufmannia). Nisam više sigurna kako se zove podvrsta jer ih ima dosta. Mislim da je Goudstuk ili Giuseppe Verdi.
Izvešće od ovog tjedna šaljem danas. |
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I evo ovotjednih slika
Moja vikendica Prekrasna penjačica još još lijepšim mirisom Malo perunika Pa božur koji mi cvjeta po prvi puta Ovo je samo četvrtina onoga što moramo kositi Vrlo zanimljiva ruža, cvjeta u više boja, svaki cvijet je drugačiji, i svake godine su drugačije boje, jednom je crvena, drugi puta više vuće na žutu, a treće narančasta.... Guilardia Moj jesenjski zvjezdan je pomiješao godišnje doba, počeo je cvjetati, nije ni čudo pri ovakvom vremenu Black Baccara u svom najboljem izdanju A tu božur konačno cvjeta E pa Dijana, nisam još slikala svih stotinjak ruža jer neke još nisu procvjetale, ali bližim se kraju |
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanja trud se stvarno isplatio,predivno je
|
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, mislim da je, i svaki slobodno trenutak sa uživanjem provodimo u vikendici. Ljudi nam ne vjeruju kada kažemo da se uz sav posao tamo odmorimo, ali to je jednostavno tako.
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanja, imaš krasne ruže i perunike! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sanja, kao prvo dobrodošla, a kao drugo- WWWWOOOOOOWWWW!!! Predivno, a pogotovo što ste u relativno kratkom vremenu stvorili sebi svoj rajski kutak! Ne mogu ništa izdvojiti, bilo bi nepravedno, a i nemoguće... Sve je tako lijepo, zdravo i uredno, da miriše do mene!!! (Al ruuuže.... ma predivne!)
Pusa i pratit ću tvoj vrt! |
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
p.s. ovo u potpisu je veliko...
|
|
Odgovori | Stranica <12345 108> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |