Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 243> |
Korisnik | |
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni su najljepši oni procvjetani kaktusi, šteta da tako brzo cvijet ode,
a i sve drugo za 5!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala ljepotice, baš mi takva treba!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo, preljepo, nevjerojatan botanički vrt na tako malom prostoru. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kaktusiću, čekat ćemo cvijet nekog koji miriši
Hoya, za puno toga si i ti zaslužna
HanaK, drago mi je da ti se sviđa moje malo dvorište
Bigić, kad dođeš u Rijeku, vidjet ćeš kakva je to džungla
Milice, vjerujem da se alstromerija može uzgojiti sjemenjem, ali zašto komplicirati kad ona ima podzemne rizome, skupiti ću ih za tebe.
Niho velika agava više ne postoji, smrzla se, malu nećeš, dakle ništa, ali hosta je svejedno moja
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
e nona hvala ti, dođi, prošetaj ponovo.
m.kaktus, nisam primjetila da cvjet kaktusa miriši, mislim da ti imaš istog, pa obratit ću drugi puta pažnju na miris.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja se nadam, Triša
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ma ne,kad sam ga ja lani stavila na forum,netko mi je napisao da miriše,a kad sam to pročitala već je bio zatvoren,onda sam drugog čekala da procvate a od mirisa ni traga,zato sam pitala.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uz zaista raskošnu crvenu ružu koja s pravom kraljuje u tvom dvorištu moram pohvaliti prelijepu plavu feliciju!
A baš su te s razlogom prozvali pčelicom!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
meni treba ova zadnja Hosta..i velikaaaaaaaa agavaaaaaaaa..neću maluuuuuuuu..mrak mi od njih pada na oći ......sve što želiš dobijaš samo za veliku Agavu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasan ti je vrt
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Niho, ti si moja draga mlada prijateljica, i ti to sigurno znaš, a prijatelji su kao zvjezde, i onda kada ih ne vidiš znaš da su tu.---ma nemoj da me zaboravljašššššššššššššš.............volim teeeeeeeeeeee živote moj..kako mi fališ
|
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Prekrasne nove sličice!
Uvijek sw iznova čudim kako si sve to lijepo poslagala na tolikom prostoru! Bravo, pčelice naša! |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasno,veselo ,šaroliko i skladno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Predivno
![]() Gledajući tvoje slikice razmišljala sam da bih mogla nabaviti Alstible za jedno mjesto na vikendici ,krasne su !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo sam pogledala kaktusov cvijet koje te ujutro razveselio,jel tvoj možda miriše?A onda sam se prošetala tvojim dvorištem,pogledala sve biljkice,kaktuse,divila se echeverii i crasuli koje ti cvatu,i zaključila da moj vrt ipak zaostaje za tvojim,cvijeće ti već sve naveliko cvate a kod mene je još dosta toga u pupovima. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno, mali vrt pun cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Pravi botanički vrt. Imam jedno pitanje: da li se alstromerija može razmnožavati sjemenom? Ako je da, molim vas da malo skupite sjemena.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Drage moje, nemojte samo šetati dvorištem dođi te na kavu i sladoled!
Evo nakon dosta vremena sam doma, pa da stavim neke sličice iz mog dvorišta.
Ovaj me ljepotan razveselio ujutro, a popodne se već zatvorio-šteta, ali ima još pupoljaka.
![]() ![]() Vodenike u crveno bijeloj kombinaciji - sretne su nakon obilne kiše
![]() hipericum calicinum počeo cvjetati
![]() Penstemon u plavom iz Buzeta
![]() I penstemon barbatus iz Lorinog dvorišta u narančastom
![]() Crvena ljepotica s riječkog sajma - ima je i Lora i ona zna točno kako se zove
![]() coreopsis i rumenka, dobro se slažu
![]() Astilba u roza boji - mislim da je došla od Anaide
![]() ![]() Hoyine alstromerije
![]() Hortenzije su sve ljepše
![]() Ovu houtiniu sam jednom dobila od Otok i ona se toliko širi da je sada i ja velikodušno mogu nekome podjeliti
![]() ![]() I ovdje houtinia proviruje kroz klinčiće, koji su već ocvali, ali je lišće jako dekorativno
![]() Srebrno lišće me uvijek oduševljavalo, pa tako i ova lantanina plava trava
![]() U sivom tonu su i prekrasne zečje uši
![]() turski karanfili u svim bojama ispod hortenzije
![]() Fuksija - rođendanski poklon
![]() Kalistemon je poklon za rođendan od lani
![]() graničica narančasta ( druge godine će biti i žuta
![]() ![]() Ima i nešto gazanija
![]() Ruže u potrazi za suncem rastu visoko
![]() Cvjetati će i ova graptoveria
![]() I još neki sukulenti i kaktusi
![]() ![]() Solanum jasminoides dobio potporanj s druge strane, pun je pupoljaka
![]() Cvatu i rudbekije
![]() Viseći prkos predivan je kad je sunčano
![]() Sinocrasula će također cvjetati
![]() Vrtić sa sukulentima
![]() S desne strane ulaza u kuću
![]() Velikocvjetne begonije dobile policu u hladovini
![]() kaktusi u novom vrtiću super napreduju
![]() Tu su se smjestile hoste i zadovoljne su
![]() Ima jedna mala hosta i jedna malo veća u bijelo zelenoj kombinaciji
![]() Ima još hrpa slika, ali za sada bi bilo dosta, tek toliko da me ne zaboravite.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sve ti je vrlo lijepo i uredno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |