Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 58> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasne kutije
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mima - prekrasno, prekrasno......oduševljena sam.....
|
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Preslatko, sjajno!
![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Kako mnogo vrhunskih radova na jednom mjestu! Mima, svaka cast! FENOMENALNO!!!
![]() |
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
prekrasne kutijice, a komplet sa maslinama me je očarao!!
pogotovo ona flašica za ulje!! |
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama.
Kiki, koristila sam Stamperijin Sittile Medium a utrljavam uljanu boju.
Ne volim purpurina prah jer mi uvijek ispada iz pukotina a pogotovo prilikom lakiranja, pa se sve umrlja. Neki kažu da bi se trebao zaljepiti u pukotine ali se meni nikad ne zaljepi. Uljane boje se lijepo utrljaju a onda sve dobro izglancam.
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Mima,prekrasnoooooo,ne mogu se nagledati tvojih kutijica...tako su slatke i boje su tople,nježne tako da uvijek ispadne baš dražesno....
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
jako lijepo i nadasve uredno, što jako cijenim i volim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Boca mi je posebno lijepa.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Odlićne boce, masline zakon, bez obzira gdje ih staviš
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Jako uredno.Koja marka je sotila i sa čim si ispunjavala pukotine? |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ova salveta mi je jedna od drazih,divno si je iskoristila,svaka cast Mima,ne znam sta bih izdvojila bas sve,sve mi je lijepo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |