Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Pfffff, da otpuhnem prašinu sa moga vrta
![]() No neću se stalno opravdavati i ispričavati, tako je kako je, nadam se da će biti bolje i idem dalje...
A s obzirom da sa ovim postom prestajem biti neukroćena biljka
![]() svi znate da je ovo ulaz u moje dvorište
P.S. ruža je več ocvala ali sliku ponavljam zbog prigode i da znam, kao što neznam spojila bih ju sa slijedećom slikom ( koja je posuđena sa svadbe moje nećakinje)
e pa dakle prijateljice i prijatelji dobro došli i poslužite se
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Katice, rijetko nas daruješ slikicama, ali kad nam ih pokloniš onda zaista oboriš s nogu!! Divno! Ruže su ti prekrasne, zdrave, lijepe.. Pa onda isto tako razne biljkice okućnice - zaista lijepo i raznoliko!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Preklani sam dobila sjeme od nekoga na ZG kavici, posijala i uspjela uzgojiti 4 stabljike ukrasnog sljeza
za njih sam mislila da su
![]() ![]() a ona mi je pravo iznenađenje, jer njen cvijet traje več više od mjesec dana... koraljna zvončika
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne ruže i sve ostalo cvijeće! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan ulaz u dvorište,a u dvorištu eksplozija boja i mirisa.I ja puno,puno biljaka još uvijek otkrivam ovdje.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ruže su ti prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
No da me ne špotate da samo stare slike stavljam ( jer ako laže koza ne laže rog
![]() pokrivačica tla
![]() i ako se netko sjeća mog "projekta stablašica" evo jednog rezultata tog projekta
za sada ima samo po jedan cvjetić na vrhu grančice, ali i to je nekakav uspjeh... valjda
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kat.rea, kad ocvatu i "izguliš" im ocvale cvjetove sa lopaticom iz sredine prema kraju duboko okomito zaroni i što dublje pokušaj izvaditi korjen. Tako sa zemljom prenesi gdje želiš i par dana zaljevaj. Dalje je njihova briga. Šire se brzo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kad te na ulaznim vratima dočeka ova ljepotica ruža koja tako bujno cvate, odna ni u vrtu ne očekuješ ništa manje. I zaista, kad uđeš i pomno razgledaš, očekivanja postaju stvarnost.
|
|
![]() |
|
prvi cvjetovi na mojoj loniceri koju mi Bigi donijela proljetos od svekrve
a pogledajte ovu ljepoticu... Nihooooo
![]() ![]() ![]() i izbliza
a blizu nje je jedna mlada penjačica koja će se nadam se ugledati u susjedu
a pod skute Niho-ruže se skrio gospon predsjednik
![]() a tu je i multić
|
|
![]() |
|
Otok hvala ti, pohvala od tebe puno znači... Znam da imam par "sjajnih bisera", ali nikako da sve ukomponiram kako bih ja htjela, da bude skladna cjelina.
Mali kaktus u tome i je čar, jer stalno pokušavamo nešto novo uzgojiti kod sebe, nekada više, nekada manje uspješno, ali takav je život.
Anaida, imaš pravo rijetko stavljam slike, rijetko sam i u svome dvorištu, a još rjeđe obilazim vrtove dragih ljudi, jednostavno ne stignem i zato me raduju posjeti vas koji mi dođete unatoč tome što ja ne stignem do vas... ali... bit će bolje.
Hoya, drago mi je da si tu, da bar ja mogu reći da sam redoviti gost... no zanima me kako si ti te kampanulice, moje/tvoje, zapelcala ili odvojila... jer znam da sam u nečijem vrtu čitala kako si komentirala da one ne vole da im se prčka oko korijena. Sada su se lijepo razrasle i ja bih ih još negdje po vrtu htjela posaditi, ali se bojim da ih ne "ubijem".
Nataly hvala.
Svima vama jedna veeelika
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
auuu pa nemrem vjerovat da je ova ružica izrasla u ovu veličinu a kažeš da je lani bila piscmoljak ..divota...a vidim ima svašta cvijetnoga
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pogledala sam nastavak,ruze i klemici prednjace u ljepoti,i opet bacila pogled na pakujac,ne mozes a da ga ne primjetis-predivan je...kao i plave iglice,a Rea,ona je stvarno kraljica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Od moga zadnjeg javljanja puno je cvijeća procvalo, a nešto i ocvalo (nažalost) no hajmo redom
crni sljez koji je lani nakon cvatnje nestao i ja mislila da je gecrk ali evo ga opet
noćurak
karanfilići
ukrasna djetelina ili oxalis, poklon od Duda-Lave
ovu biljku znam da sam dobila od SilveK, ali ne mogu se sjetitikako se zove, ali širi se nenormalno
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kat.rea, ja sam bila "tu negdje" i čekala ruže ...Znaš da sam zaljubljena u tvoj rascvjetan ulaz.
A telepatija !? Možda i jest jer sam ti redoviti gost! Nekad bez riječi, a nekad ipak moram izraziti divljenje
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
lani sam 4 mini ruže kada su ocvale u teglicama posadila u vrt i evi ih cvatu - 3 žute i jedna crvena
delphinium od bake Bee, ali na žalost nije se uspio rascvjetati, potrgao ga vjetar
![]() prvi cvijet novog klematisa
stari krumpirko
mislila sam da mi je nestao ovaj karanfilić ali evo ga moj/Shashin
i još malo ružice
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Mene najviše oduševljava ulaz u dvorište. Mislim da ne postoji ljepši način od ovoga. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |