OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 374> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće si nam pokazala u ovom zadnjem postu!
Od ljiljana, amarilisa, runolista, dalija.....................ma sve je slatko k'o bombončić!
![]() Kako sam prva na 300- oj stranici - hvala ti na tolikoj ljepoti..............a na tvojim stranicma je uistinu i ima na pretek!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene ranom zorom!! Baš je lijepa lewisia! I runolist i dalije.. Uvijek je meni kod tebe lijepo.
Kišice nema još? Sada ti ju već ja mogu poslati, kod nas je i jučer padala a noćas munje i gromovi, pljusak, grmljavina.. Baš je bilo glasno nekih pola sata, sat. A isada vise oblaci i miriše na kišu..
Neće me dan, dva biti tu i propustit ću tvoju 300-tu stranicu, draga moja Otok! Stoga ti ja sada već zahvaljujem za 300 stranica ljepote, bezbroj krasnih slika i još više uvijek vedrih i uvijek lijepih riječi!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
ajoj,ovo nije za povjerovati,gledam i šokirana sam ovom ljepotom,gledam i govorim mužu a vidi ovo,a ovo...a ovaj cvijet....đeni i prijateljica su
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nadam se da ti ne upadam u stavljanje slika.
Kod tebe nema čega nema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Čak ti i burito cvjeta... baš me zanima kakav će biti cvijet .
A otkrila sam i cvijet cinerarije... ja sam mislila da je ono moje gotov cvijet a sad vidim da su to kod mene još pupoljci.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mislite li da je teže uzgojiti lewisiu od prkosa? Nisam sigurna.
Imala sam nekoliko sjemenki lewisie, uspjela sam uzgojiti dvije. Upravo cvjetaju. ![]() A od pune vrećice sjemenki prkosa imam samo ova tri, ali u tri različite boje ![]() Jedan amarilis zakasnio, procvjetao ali je zaboravio narasti, još se i nakrivio, ali ipak je krasan ![]() Gaura me oduševila ![]() Baš je kameleon ! Na suncu je šaren, a onaj u hladu uglavnom zelen ![]() Dalije ![]() Runolist sam dobila na poklon od prodavača cvijeća ![]() A ljiljane sam dobila od jedne drage forumašice koje dugo nema na forumu. Nadam se da će ipak vidjeti kako su krasni ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasna je!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sto su predivni zuti cvjetici u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dženi legenda, nisam ni znala da i ona cvjeta (još sam friška u sukulentima), prekrasna je. Baš me zanima kakvi joj budu cvjetovi, samo ih nemoj zaboraviti poslikati ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dženi mi izgleda kao tik-tak bombončići
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dženi je legenda foruma, Otok moja!! Pa ona ima svoje male sekice i prijateljice i kod nas u Međimurju !!
![]() p. s. još malo, još malo, još malo i netko bude imal 300!! cvjetnih stranica. Ne bum rekla tko
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ona je jedinstvena i neponovljiva.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
đeni je prava umjetnica
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A kako ti misliš da bi mi mogle zaboraviti tvoju Dženi koja nosi kečke a voli dečke.
![]() A očigledno voli i tebe kad ti je odlučila procvasti da te razveseli.
![]() A i njena mlađe sestra s mašnekom na glavici će uskoro imati kečke.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
u tvojih Dženica predivne frizure!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo vam moram pokazati. Sjećate se moje Dženi koja nosi kečke? I mašnica koje je imala za Božić?
Mašnice su joj se očito svidjele, pa je odlučila sama sebi srediti frizuru. ![]() Baš su me iznenadili pupoljci, sada su samo na "kečkama" (na najduljim granama), da li će ih biti i na "šiškama", vidjet ćemo. ![]() Ima još. Dženi ima mlađu sestru, ona ima kratku kosu. Ali je odlučila i ona imati mašnu - na vrh glave. ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
žute cvjetajuće trajnice vesele a još više se istiću kad u pozadini stoji nešta plavo, kako to ti znaš iskombinirati, kao pravi dizajner
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni je poseban osjećaj prošetati tvojim vrtom!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |