moj sretni kutak... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prošetala sam tiho da ne probudim najmlađe članove koji još spavaju. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Blago tebi kad ima tko vući kamenje...
![]() Crvenolisni javor.... bojim se da je naprosto na krivom mjestu.Vidjet ćeš. Nama je MSK kupila za jednu godišnjicu, posadili ga i za godinu dana
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
stolci spremni na terasi u očekivanju gostiju
![]() polako i lijepo napreduje tvoj vrtek i zaista ti vjerujem da ti je to sretni kutak...sve preduvjete za lijepi vrt imaš, volju, ljubav, pomoć i podršku obitelji, lijepu zemlju, divno kamenje...mene osobno zanima u kojem će te smjeru sve to odvesti i s velikim nestrpljenjem očekujem već sljedeće proljeće.
Povrtnjak si lijepo malčirala, valjda će biti i domaćih plodova
![]() Osjećam u tebi i dašak retro štiha i romantičnosti, tako mlada osoba, a izabrala si pelargonije kao prozorski ukras, centralno mjesto tvoje kuće i to mi se neizmjerno sviđa...pelargonije, šeboji, turski karanfili, slamnato cvijeće, cvijeće je baka moje generacije koje u nama izazivaju sjetu i lijepa sjećanja u uvijek me dirne te biljke vidjeti u vrtovima...
Bojim se za tvoj javor, možda mu i nema spasa...teško je reći u čemu si pogriješila, ako uopće i jesi, možda je bio oštećen, a kaj znaš, možda i živne, nadam se
![]() Donijela sam ti i posadila pasifloru iz Senja, mogu ti donijeti nešto čuvara za kamenjar, ako želiš, ili mladu juku...
lijepi ti pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
drage moje Nataly, bako i Saro, hvala vam na posjeti!
Bako, javor... ne znam što bih rekla, mislim da sam ga i kupila sa felšom... Veselio me par novih listića, al danas vidim da i na njima koji su tek prolistali, vrhovi crne. I jako sam tužna, ne znam kome da se obratim za savjet... ![]() Sara, pa zar nisu pelargonije prekrasne! ![]() ![]() puse |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
kako krasan vrt LeoNata sve je tako veselo i siri se na sve strane a tek kako uredno svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
jojjjjjjj..koliko su one sv eisprićale ja nemam šta......sretno mila
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Hvala vam Monny i niho, ma to je tek početak, kad vidim vaše vrtove, moj je beba!
![]() ![]() ![]() puse! |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Super si krenula, kamenjari su već skoro popunjeni, još samo fali koji tjedan da se sve to razraste. Šteta javora, možda mu je to od sunca. Klematisi su isto prekrasni, za vrt moj naklon, a luster u dnevnom nam je isti!
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga Sarice!
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Tražila sam tražila i našla
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Leo-nata, dugo te nema!
Vidim da ti se gotovo sve primilo- jako sam sretna zbog toga! heheh, nedaš si mira.... bit će novi kamenjar baš krasan! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Baš lijepi vrt!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prošetala i ja ovim vrtom,kad sam vidla da u tom vrtu ima agava sa vira ,pomno sam proucila cijeli vrt ,sviđa mi se...lijep pozdrav vlasnici ovog vrta
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Lijep vrt, a bilo bi mi drago vidjeti ga sada.
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
LeoNata,jako lijepo i uredno
![]() |
|
![]() |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |