Rajčica - Lycopersicon esculentum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....dok sam nasla slike i vremena za forum , nase biljke su u medjuvremenu narasle , metar i vise....ali isto evo dvije slicice od prije 15 - 20 tak dana....
...ova sorta je dala veliku granu sa puno plodova....
![]() ...za sada su sve zdravog lisca...1x modra galica i 2x sedmicno mlijeko...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() |
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Zvala-nema više stupice rajčice. Jučer popdne led mi uništio skoro sve rajčice. Od 22 kom pet je donekle, a ostale polomljene, otrganih listova, ne znam što bih s njima. Skoro sam se rasplakala. Konačno su krenule i bile su baš zdrave, niti jedan list nije imao pikicu ( prskala preslicom kad god sam na vrtu). Muž mi kaže neka ih ostavim, istjerat će ponovo, ali ja nisam sigurna. Na vrt idem tek za vikend, bolje da ne gledam ono sve spolamano.
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() |
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Wizardice
![]() |
|
![]() |
|
Tel: 098 1633 586
Plantosar Željko |
|
![]() |
|
Wizardice, hvala na pomoći, ali ja sam izgubljen slučaj. Palo mi je na pamet da je možda oglas maknut pa ga zato ja ne mogu naći. Daj molim te ti pogledaj.
|
|
![]() |
|
HomoVegetus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 14 |
sorry,evo tu gdje uvjek najviše pada kiša, sjeverni jadran naravno,Rijeka i okolica :)
|
|
![]() |
|
Sabur ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 144 |
![]() |
|
HomoVegetus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 14 |
pozdrav, ne znam da li vas zabrinjava ovo vrijeme koje nam stiže, ali mene lagano zabrinjava da mi se ne uniste sad svi fini plodovi paradajzića koji mi rastu ko ludi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
U ime oca i sina nek se Saburu rode zrele rajčice!
![]() |
|
![]() |
|
Sabur ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 144 |
Ja sam ove godine 7 sadnica udario u vaze, pa ćemo vidjeti kako ide i 9x u dugo korito gdje inače ide cvijeće, samo kratka verzija (Red & Yellow currant). :)
|
|
![]() |
|
Gle, sadila sam sav višak koji nisam mogla u vrtu i bilo mi je svejedno dal če se izkrižati jer su mi na vrtu sorte od sorte dovoljn udaljene da si spremim sjemenke za nagodinu.
Imala sam ,BLACK FROM TULA, TIGERELlU,EVERGREEN, SWEET 100 I STARI SAMOBORSKI .Bilo je oko 24 tegli.rađali su neki do prvih mrazeva.
|
|
![]() |
|
Koje sorte si sadila?
|
|
![]() |
|
Aaa-haa, e pa vidiš, ja svaku godinu sadim cijelom dužinom balkona i sa strane, al tegla mora biti dublja, ja sam prvenstveno sadila zbog toga što miris rajčice kakti tijera muhe pa se pokazalo vrlo zgodnim da se nađe i za konzumirati i op, produžila ja red do kraja balkona.Super uspijevaju, probaj!
![]() |
|
![]() |
|
Pa uzmeš kantu/vazu/posudu/kofu (šta bilo) od 5-10l i u nju presadiš paradjz koji bi inače išao na njivu.
|
|
![]() |
|
Sabur, kak misliš u posudama, daj malo konkretiziraj. |
|
![]() |
|
Da li je ko od vas testirao sađenje paradajza u posude?
|
|
![]() |
|
Sve 5 Manči!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....pozdrav svim pomaljubcima!!!
...stvarno puno pricate a nista slikica
![]() ![]() ...trcim raditi, slike veceras stizu...
...Wizardica, ruzmarin nije se primio
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |