Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 58> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
joj kako su ti divne perunike Nataly i nova ce se odlicno uklopiti...
kako ti vrt lijepo buja.... prekrasno za gledati... tako kad gledam vrtove u raznim dijelovima lijepe nase pozelim po jedan u svakom dijelu...Dalmacija, Gorska Hrv. i Slavonija.... tako da kad u Dalmaciji pocne najranije nastavlja sa Slavonijom i traje sa Gorskom.... stvarno sam skromna ;) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ne mogu se sad sjetiti koji su to kineski karanfilići. Kad ti procvatu vjerovatno ću tada skužiti po slikama. ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Monny tvoja perunika je jučer posađena u Gorski vrt i nadam se da će me već iduću godinu razveseliti svojim cvijetom. Hvala ti još jednom. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna kombinacija aliuma i bijele perunike, gledam ove slike i mislim koja je to razlika u klimi, moje prunike su cvale prije mjesec dana. Poseban ti je onaj cvijet od Shashe, sve je lijepo, nadam se da uživaš, ja sam se s guštom prošetala
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nataly, baš je krasno i skladno kod tebe u vrtu
|
|
![]() |
|
Kraj kuće imam nekoliko bazgi, vrijeme je pravljenja soka... ![]() Vrt mi krase: - hemerocalis (dnevni ljiljan ili graničica) ![]() - turski karanfili ![]() - lupinus ![]() - campanula persicifolia Alba ![]() |
|
![]() |
|
Lantana, Moon - hvala vam ![]() Još uvijek nisam saznala kako se zove onaj cvijet od Shashe, morati ću ga staviti na identifikaciju... |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ma hoce uvjerena sam... uf a ja sam vec napravila sokic od bazge i sada jos malo uzivam u njenom mirisu jer je vec skoro pa ocvjetala....
|
|
![]() |
|
U ovom postu ću staviti slike biljaka koje prvi puta cvatu kod mene. - najprije Papaver orientale - mak (dosaditi ću vam s njegove tri slike, ali zaista sam oduševljena njegovom bojom, veličinom cvijeta...). Ove slike ću posvetiti Mare-nostrum jer je jednom prigodom rekla kako obožava mak. ![]() ![]() ![]() - za ovu biljku sam nedugo rekla Korjenčici kako mi nije prezimila, pa sam kupila novu na sajmu. No, prije par dana, iznenadio me cvijet na prošlogodišnjoj biljci. Za nju sam pronašla naziv (ako se ne varam) Chrysanthemum coccineum (ivančica) ![]() - ovu biljku sam lani kupila pod nazivom Incarvillea delavayi ![]() To bi bilo sve za večeras... ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Perunike još cvatu! Jedva čekam sljedeće proljeće da i kod mene tvoje procvatu.
Mak mi je vaaaau! Ima ga moja prijateljica, i ja sam se divila njegovoj veličini i boji. Al njoj je već davno ocvao... Draga, pusu ti šaljem! ![]() |
|
![]() |
|
ajme Nataly kakav divan mak...boja, latice... divan je...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja zavirila opet k tebi i u lijepim slikicama cvijeća uživala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ovako bi ja želila da moj vrt izgleda po ljeti! prelijepo ti je sve! u mene već polako poprima oblik spaljene zemlje, ne sjećam se kad je bila kiša. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve ti je prekrasno, držim sama sebi fige da i moj mak bude tako lijep.
Incarvilea je za mene novost -je li to biljka koja raste iz gomolja? |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Carstvo
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
oduševljena sam mnoštvom divnih biljaka u gorskom vrtu
![]() ![]() ![]() Krasna je lunarija kada oblikuje svoje dukate
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Cvijet koji si dobila od Shashe je crvena runjika ili runjevica (Hieracium aurantiacum)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moja Nataly koliko novosti u tvom vrtu, naravno da pažnju pljene raznovrsne perunike, a sviđa mi se i sunčanica, ali crveni mak je bez premca, zaslužuje najviše slika.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |