Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 21:55
smile227svaka časttt
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 14:51
danasnje javljanje zapocinjem ruzom pokrivacicom tla The fairy malo su stradale od previse kise Bonica jos jedna roza p zut engleska graham thomas delosperma u kamenjaru i ispod palme detalj sa ulaza s druge strane kokotic je prekrasan nocurak hoya je puna pupova ima ih preko 20
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 12:31
mms kupio novu vrstu palme jutros me obradovao prvim cvjetkom od nase kontese tamjan asparagus graham thomas moja zuta lantana napupala ova mi je od nase lantane jako dobro napreduje puzava begonija
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 14:14
jako ljepo ...asparagus je meni predivan ,bas lijepo bujno raste :-)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 14:18
djetelina
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 14:20
Cvijetomanijak imas pravo kod nas se prije nije mogla zamisliti kuca bez asparagusa a danas ih rijetko tko ima , drago mi te vidjeti u mom vrtu smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 14:29
dojcija i juka
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 15:10

wow, sve je prekrasno ,al hoja je zaista meni ovaj put najljepšaClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 16:48
klematis solmi ima prvi cvjetic
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 16:49
VILMAC hoya je stvarno prekrasna mirisi cijela prostorija smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 17:04
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 15:34

danas javljanje zapocinjem vrstom ukrasnog slaka koji ne ide u visinu nego u sirinu
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 15:42
erikova nono prekrasne biljke imaš
ali plavilo onog kokotića me ostavilo bez riječi smile94
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 15:48
hvala ti draga natalija upravo sam ga pobrala susjedi su zenili sina ,pravili male svatove pa su nas pozvali da nas pocaste pa sam najljepsi cvijet iz vrta pripremila da im ponesem jer su zaista dragi ljudipocela je i hortenzija cvjetat cijeli grm i granicicalantanarazlicak
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 17:15
neka se vesele susjedi, bilo im sa srećomsmile81
ugodno je u tvom vrtu, uživala samClapClapClap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 19:51
neven

imas pravo Mari najljepse je kad je covjek zaljubljen hvala ti sto dolazis u moj skromni vrtsmile78ovo je neki obican puzavac raste posvuda cvijet gaveza ja ga stavljam zajedno sa koprivom u vodu i zaljevampenjacica Westerland
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 20:09
Evo i mene na šetnjiTongue
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 20:32
mali kaktus drago mi te vidjeti kod menesmile78
nasa draga Anaida poslala mi grancice roza surucice koje su se primilesmile213
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 20:33
smile106Lijepo....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2011 u 20:37
milice hvala smile78
tko bi rekao da je ovo divlji stolisnik? jedan kutak moga dvorista jos jedan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.