Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 76> |
Korisnik | |
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno tikvic!Koje sve boje pakujaca...
Brugmansija u pupu!!Vidi se da živiš u našoj lijepo,toploj,Hercegovini..Moje brugmansije su ovu zimu tesko podnijele.Bar 4 saksije sam u manjku i jedne ogromne,što je išla u baštu.Ali,imam par malih pa ce me one radovati,nadam se.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Netko je istaknuo ovo a netko ono... a ja sam oduševljena svime. Nema slike na kojoj nije nešto prekrasno.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Vrt u svim bojama mi je danas na mojih 8C ulepsao popodne.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
sunce ,kamen,ljubav,cvijeće i nastane ovako prelijep vrt,draga moja zaista predivno,predivno
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno, a pakujci
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivno,zaista bez riječi ostah!!!!inače,moja mama je rodom Hercegovka,morala sam reči...a vrt je stvarno 5+, sve tako na svom mjestu....vidim da ste me posjetili tj., vidjeli moj skroman vrt,ali ovo je prava raskoš...
![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Crvena ruža meni je prekrasna
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno tikvić preosetao sam i uzivao :)))
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej tikviću stajala, sam stajala i divila se svemu, a onda sam ugledala pakujce i nisam se mogla više pomaknut, dok me svojim ćutilom nije privukla kerija, prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
tikvić kod tebe je divno
![]() baš sam s guštom prošetala tvojim vrtom, sve je prekrasno, uopće ne znam što bi izdvojila jer bih morala sve nabrojati ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Predivno, predivno!!! |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Pakujci svih nijansa roze!!!!
Baš su kraljevski!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivni pakujci,predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Zapanjujuće lijepo, miriši do Vrbovca!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prelijep vrt, a pakujci su me očarali
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tikvić uvijek kod tebe uživam u krasnom pogledu na ukrasno grmlje i cvijeće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
nema te nešto draga? Hajde koju sliku i ti stavi!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Da nije me bilo dugo sa slikama mog vrta.
Sad ću pokušati bar djelimično nadoknaditi propušteno. Jeste da su perunike već davno ocvale, ali ja ne mogu a da ne pokažem perunike koje sam dobila od naše drage Free: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us a ova je od Alise i Majde, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |