Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 134> |
Korisnik | |
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JAGODA..ovaj je prekrasn...koliko je star?
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Ajme koliko preljepih rascvjetanih kaktusa....Ne mogu se odlučiti koji mi je najljepši...
MALI KAKTUS, KAMENJAR, DZOMBA, KLIMATIS, KIKI-KO, SANA, SEMIRA preljepi su vam bodljići
Kako sam i ja krenula sa njima sve ih više gledam i naravno kupim. Pokazala sam vam prvu turu cvjetanja, sada ima još ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala vam
![]() Kiki-ko...koji ljepotan ![]() ![]() ![]() Semira,pravo su lijepi!! ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Hvala Astrophytum. Gdje su tvoji?
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Astrophytum ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 119 |
![]() |
|
Gospod e GOLEM!
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Džo, divni su. Malo i mojih:
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Imao je 6 pupova i procvjetao je bez mene i vas.Šmrc..
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Pa nekad, kad dođemo u penziju :)
Ja imam e.lanatu i on mi je lijep ovako sam od sebe. Echinocactus grusoni mi je isto povelik. Imam ih već deset godina, pa polako... Daj Bože zdravlja, biće cvjetova. Zato imam mamilarije i co. koje stalno cvjetaju. |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Semira hvala. Znači načekat ćemo se da vidiomo neke u cvatu.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mali kaktusu vera je naša istrijanka - vera4, ona mi je bila poslala 2 prije par godina, a poslije sam na poklon dobila još jednog i sad svi žive u miru i slozi
![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus, ne znam šta bih ti rekla. Možda da je izvadiš i presadiš. Ako nema nikakvih pomjeranja u rastu, pretpostavljam da je do korijena. Uslikaj pa se možemo prebaciti na temu o njima.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Preslatke su mi ove mamilarije sa svojim vjenčićima.
Klimatis, pokušaću nešto odgovoriti. Opuntia subulata rijetko cvjeta u našim uslovima. Mislim da joj treba nekih 2 metra visine (možda i širine) da bi procvjetala. Ferokaktusi trebaju 10 godina, eriokaktusi (noto.) obično 5 godina. Espostoa cvjeta nakon 30 godina. A ovi stubasti nešto-cereusi (koje baš i ne volim) cvjetaju uglavnom od 10-50 godina. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
verini
![]() ![]() nije kaktus, ali je sukulent, evo prvi put otkad imam aloa veru procvjetala i ona ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Imam par pitanja?
Da li su Opuntia subulata, Espostoa lanata , Opuntia microdasys albata ikad nekome cvale u našim(kontinentalnim) uvjetima? Koliko moraju biti stari Pilosocereus gounellei, Lemaireocereus dumortierii , Eriocactus warasii , Ferocactus da počnu cvasti? Jer naši su već starosjedioci, pola života su samnom. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |