Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 36>
Korisnik
Poruka
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 23:06

Prekrasno cvijeće, a korni je super. Dočekat će ona tebe ako nemaš rupe u ogradi.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 06:42
volim fuksije svih bojaHeart stolisnik je živahan, a mislim da kornjača kod tebe baš uživaBig%20smileClap
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 11:45
smrcko za santolinu vjerovatno imas pravo a hvala za naziv ljubicastog cvijeta smile78
Anastazija hvala ti puno smile78
Mari5510 ja sam ih zavoljela na prvi pogled a onda sam malo proucila kako im udovoljiti... stolisnik se pretjerano siri a na kamenjaru nema previse mjesta, moram ga prepoloviti i dio zasaditi negdje sa strane pa neka se siri kako zeli.... korni je jako zanimljiva smile78
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 16:21
smile64lijepe fuksije,moje lanjske uopće ne cvatu :(
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 00:44
magnolija moje dio cvatu dio jos ne cvatu ali ne gubim nadu, samo se nadam da cu uspjeti uloviti cvjetice sa fotom jer sada nisam jedno vrijeme doma i mama ih pazi i nadam se mazi hehe ;))
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 00:52
Evo nekoliko slikica prije spavanja....

. . . moji amarilisi. . .
prosle godine su presađeni i rasađeni pa se ove godine ne nadam cvijetovima (bar tako kazu da vole tijesno....) isto tako kazu da vole kad je dio lukovice "gol" a ja sam svoje cijele prekrila zemljom.... ako imate iskustva i savjeta samo dajte . . . . . nestrpljivo cekam smile143

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 10:40
koliko amarilisa
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 17:32
gioiaa hvala ti puno na posjeti ;) Wink
Da ima ih jako puno . . . samo mi je zao da su svi crvene boje.
Prosli tjedan sam se zamjenila sa susjedom za jedan cvijetnjak. Ona meni svoje bijele a ja njoj jedan cvijetnjak svojih crvenih ;)

A sada za dalje imam zelju nabaviti i ostalih boja a mozda i one sto imaju dupli cvijet . . . dok ih prvo malo proucim.... Ove sam nasljedila od mame pa sam ih samo dalje mnozila . . . Embarrassed
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 19:10
Ovo je moj dragi cosmos koji me pocastio jednim ALI VRIJEDNIM cvijeticem prije mog odlaska, ne znam dali ce za 15-estak dana jos cvijetati dok se vratim pa da jos uzivam u tim divnim cvjetovima . . .

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 19:11
krasno, uvijek volim virnuti kod tebe Clap
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 19:13
Ovaj kaktusic sam uzela od jedne bakice na pijaci za 25 kn... kada ocvate zelim si ga razmnoziti a i stari ce se pomladiti kada ga malo okidam . . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 16:14
Moja tritoma u punom sjaju.... jako mi je lijepa ta biljka moram ju izvaditi sa ovoga mjesta pored jezerca (tjesno joj je) . . . i staviti negdje da se moze bezbrizno siriti . . .

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 21:07
lijepa je stvarno , moja je žuta ova mi je ljepša
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 00:33
moon samo ti virkaj tu kod mene . . . ja sam bila kod tebe i sada cu dolaziti redovito.... mislim da sam sada vec dobrim dijelom pogledala vase vrtove (imam jos ali sustici cu ja to ....) smile79

nona onda moramo napraviti razmjenu jer ja jako zelim zutu tritomu . . . . .
javi mi se ;) Wink
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 12:55
zdogovoreno Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 13:19
tak sam izgledala dok sam gledala tvoje cvijeće.Za svaku pohvalu su ti i fotografije cvijeća .
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 13:25
hvala Štefica smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 16:58
Krasan je cvijet kaktusa, to uvijek velim..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 17:15
Predivna tritomaClap

Moja santolinica, ali mislim da je samo jedna od tri, je procvjetala. Prebačena je prošlu godinu u zaklon kamenog zida, i ne znam koji je razlog da procvjeta jer klima na terenu mi je katastrofa.
Možda nam netko kaže razlog necvjetanjaEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 08:07

Koliko amarilisa.....smile39
Tritoma ti je jako lijepa.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.