Lobelija-dupla |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
suharak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istina, meni za ovo nisu znali reći. bilo je na prozoru, na južnoj strani.
posrećilo se!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nickless ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Valjda je svijetlost nekako našla put do sjemena.
![]() Ima sjemena cvijeća kojem je potrebna svijetlost, a ima kojem ne da nije, nego čak i smeta za klijanje kao npr. crvena ukrasna kadulja koja će teško izniknuti iz sjemena ako se ne pokrije tako da bude u potpunom mraku.
Zgodno je za svako sjeme znati specifičnosti pa uspjeh bude veći.
![]() |
|
![]() |
|
suharak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 60 |
mojima je trebalo preko 2 tjedna, ali ih jesam malo pokrila
|
|
![]() |
|
Nickless ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Nekih 7-10 dana, nisam baš mjerio. Sjeme treba površinski zasijati po vlažnom supstratu i staviti na jako svijetlo mjesto temp. 20-24 celzijusa, ne smije se po sjemenu nabacati tanki sloj supstrata kao što je uobičajeno jer sigurno neće izniknuti.
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Ja sam lobelije posijala prije 3 tjedna i još ništa nije niklo. Nakon koliko su se vama pojavile? |
|
![]() |
|
Izniklo mi je dosta tih biljčica iz sjemena posijanog u posudi. Da li presaditi pojedinačne biljčice ili po nekoliko zajedno? |
|
![]() |
|
ja sam svoje bacila u jaakoo vlažnu zemlju i cijelo vrijeme zaljevala, dosta im je trebalo da isklijaju, i nakon tjedan dana nisu više od 3mm. dalje bumo vidli.
ovo mi je prvi pokušaj sa jednogodišnjom biljkom |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja sam pokušala sa sjemenom ali mi se čini da neće biti ništa od toga???
![]() |
|
![]() |
|
ne znam na koju mislim
dobila sam sjeme (sitno ko prašina) i sad su tek isklijiali malecni listići
rečeno mi je samo plava lobelija
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vjerujem da je mislio na duplu, a ja sam povezala na običnu. ![]() |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Suharak, pišeš li o duploj Lobeliji ili običnoj?
|
|
![]() |
|
probat ću pa vam javim
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Suharak, ja nisam isprobala, ali sam u časopisima vidjela kombinacije u kojima je i ona u žardinjerama.
|
|
![]() |
|
jel bi ona uspjevala u tegli?
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
E, he, dobro dodje poneki optimista tu i tamo. Ako nadjes, kupi odmah i meni, pa se raskusuramo lako.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Uh, oprosti Nina, sada sam vidjela cijeli mail.Pozdrav i tebi i svima iz sunčanog Zagreba ( sada si dođem kao kakav metereolog)
![]() |
|
![]() |
|
Hi,Nbjelovu
Ništa od svega toga što si me pitao/la.Samo sam je vidjela na slici i jako mi se svidjela pa ću je već u nekom dućanu pronaći ili na placu.Samo znam da je moram ovo ljeto imati!!!
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Hi, Proljece,
Puzavu? Objasni kakva je to: je li to ona sa slike?
I znaci imas sjeme? Gdje si nabavio/la?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Lobeliju puzavu ove godine i ja želim posaditi jer je stvarno prelijepa,uh jedva čekam!!!
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Sorry evo maknuto sa posta....da ga bar ne reklamiramo ako je tako
nezgodan
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |