moje ruže |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ah...krasno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Slijedila sam miris ruža i našla se u tvom vrtu!!!
Baš je sve lijepo rascvjetano i šareno!!! Za verbene veliš da ti se ne smrznu, tj. da ih imaš i slijedeću sezonu??? Neću se tak igrati!!! ![]() ![]() Blago tebi!!! nEGO, KOJI JE ONO LILA CVJETIĆ(ups) na slici između mačuhica i verbena??? Meni su niknula par komada, pa da ih upoznam!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ovo kod tebe je raj u malom! predivno! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovo su verbene draga misty-da,one su cvjetaju do decembra i najzahvalnije su cvijeće uz ruže naravno i ne mogu zamisliti moj vrt bez njih!Same se opraše međusobno i tako se stvori mix boja,višegodišnje su,ali ja ih imam godinama već,ne čuvam sjemenje,ostaju preko zime u zemlji da bi na proljeće ponovo nikle...:)Hvala na posjeti mojim dragim ljubiteljicama cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tvoje su me ruže (opet!) ostavile bez daha, ali i puno toga još, onaj šatirani điran, margaritele, ma sve!
A ovo je baš čudesno, kako se zove?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Sve je prekrasno ali osvojila me fuksija koja je
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Super si iskombinovala bijelu i žutu ružu sa noćurkom
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ovdje ima puno toga za nabrojati ali to neću izdvojila bih samoverbene ,lize,onu lijepu fuksiju...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovaj mix je različak draga moja moja Nataly.......
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
svašta ljepoga , izdvojila bih verbene i ljiljan
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Bađ mi se sviđa ova tvoja ograđena.gredica. Super uredno.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |