Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Astrantia major ( od BB)
hibiskusi
njih sam lani užicala od jednog susjeda, sadila ih nasumce i sad kada su procvali ja bila presretna jer sam ih posadila jedan lila, jedan bijeli...... i tako redom, tu i tamo koji roza ( njih je manje)... ali kada se razrastu, kada to bude živica......
ove pupavice su lani bile žuto-smeđe
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Pfffffffffffff, da dobro otpuhnem prašinu , da ju gosti ne moraju brisati, a ima tu i paučine....
![]() leptir koji se ne može odlučiti u nektaru kojega cvijeća bi uživao, pa je malo na mirisnom phloxu, malo na budleji, no onda se ipak odlučio za budleju( zato ju i zovu leptirov grm)
ukrasni sljez
i gro plan
nova ruža penjačica - boja lososa
crocosmia lucifer
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasna ruža na ulazu, al lijepa je i ona roza prekrivačica!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno je sve ali ruže su fenomenalne
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ja bi mljac, mljac malinaaaaa cvjetici su predivni
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
CORAL DAWN je za mene nenadmasiva ali i kraljica na ulazu je predivna , no , bolje receno , pogleda nisam mogla otrgnuti od prelijepog mirisa , koji je kroz moj mali laptop doleprsao do mene ! D I V N O !
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasan ulaz to mi je tako romantično
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
E zanima me šta s potočnicama kad su onako suhe, ja sam ih podrezao do korijena...jel to OK?
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pravo carstvo ruža
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno prekrasnog raznovrsnog cvijeća kod tebe
![]() ![]() mjehuricu slobodno možeš presaditi u vrt ( i sada ) ona se lako prima, a ne znam zašto bi ju držala u loncu kad može prezimiti i vani |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Clematisi su ti super, posebno onaj multi, a lonicera će ti uskoro sve prekriti, i prekrasno miriši, posebno navečer (kao jasmin)...ruže su WOW! Ako hoćeš jedan mali savjet u vezi krumpirka...moraš često zakidati vrhove, pa će ti biti gust i rascvjetan (možda si vidjela mog, prošlog ljeta)...A Rea, ljepotica moja, najljepši cvjetić u tvom vrtu...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prekrasan vrt pun boja, aki ruže su ti zaista kraljice vrta.
Ne mogu vjerovati da ti je ona od nihe izrasla onako velika...svaka čast. |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Baš mi je drago da ti je procvijetala, moja još nije...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kat.rea ja onda upala i pobjegla
![]() Evo me danas i ne mogu se nadiviti.... koliko cvijeća i boja... Ruže su zbilja kraljice ali i sve ostalo....Predivno! ![]() ![]() ![]() Dva put sam prošla i sve mi se nekako čini da nisam riječima izrazila dosta ono što sam osjetila gledajući taj ogromni izbor boja i vrsta!
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Zaista lijepe biljke imaš sve od reda.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |