kolekcionari kaktusa!! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar, kaktusi su ti super..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Semira,lijepe kaktuse imaš,a da pokažeš i drugi dio svojih kaktusa.
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Hvala mali kaktus.
Pokazaću i ostale dok ulovim nekog sa dobrom kamerom. Moja se ne osjeća dobro ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Pravi ljepotani Semira ! Mislim da bi i ti sa njima mogla na izložbu .
|
|
![]() |
|
Hvala Pinus. Daleko smo od izložbe, ali ko zna jednog dana...
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() Pravi ljepotani Kamenjar. A tek ambijent...
![]() Pupa, Astrophytum-prekrasno.
![]() ![]() Semira kad bi slike bile malo veće...
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Pupa031,
tvoja kolekcija je prekrasna. ![]() Pinus, ima li tvoja susjeda možda sina koji bi se trebao oženiti? ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Pozdrav i tebi saqare, i dobro došla među kaktusoljubce.
![]() Vidim da i ti imaš zavidnu kolekciju pedantno uređenih kaktusa. Prvi dojam o tvojoj kolekciji je sasvim u redu. ![]() A ovo kakva je situacija kod moje susjede trenutno ne znam, pitaču pa javim. ![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
pozdrav svima! odlicni su vam kaktusići! odmalena obozavam sve vrste biljaka, a zahvaljujući kumi evo mene k vama:) inace zivim u stanu u zg, a velika vecina biljaka mi je u kući na obali, pa me zanima jel mogu kaktuse (i echeveriae) bez problema u proljece prebaciti u kucu(vrt), a na jesen nazad u zg?
|
|
![]() |
|
pupa031 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 30 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 40 |
Pozdrav svima, starima i novima, i hvala vam.
Malo sam se ulijenila, ali popraviti ću se :-) |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
evo i dijela mojih:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kikach,dobro došao u bodljikavo društvo,lijepe kaktuse imaš,i ti sigurno živiš negdje u južnoj Dalmaciji kad imaš kaktuse vani.
|
|
![]() |
|
hvala mali kaktuse! i tvoji su predivni! zivim u zg, ali imam kucu u okolici zadra pa tamo uzgajam svoje biljčice. Imam jako dobre susjede koji se brinu za vrt kad mene nema. kako jos uvijek studiram stignem ih dosta cesto obilaziti:)
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kikach baš su mi lijepi ovako na okupu..
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sagare,semira stvarno imate lijepe kaktuse,ma šta lijepe,prekrasnisu
|
|
![]() |
|
kamenjaru,
hvala ti. Makar, moji su još male bebe prema ovim velikim ljepotanima koje ima semira. Ali biće i moji jednog dana veliki ![]() |
|
![]() |
|
malo mog kaktus gartena,jedva čekam da mi se razrastu ovogodišnji kaktusi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |