Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 278279280281282 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 20:54
Ovo je isto neven.

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 20:52
Ovaj neven ima malo drugačiji cvijet.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 20:50
Neven sam posijala na nekoliko mjesta, isti dan. Neki su još mali a neki cvjetaju.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 20:43
Počele su cvjetati još neke biljčice.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 14:27
Hvala , ovčice, na šetnjici i posjeti mojim biljčicama.Drago mi je ako ti je nešto privuklo pažnju iz moga vrta. Mene su jako razveselili plodovi borovnice.
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 14:22
sam vrtom, nagledala se prekrasnog cvijeća, ukrala nekoliko ideja.... . Posebno mi se sviđaju ljiljani i dupla begonija, a ponajviše pikavi ježići.
Borovnica lijepo napreduje, ja je imam nekoliko godina, izrasla je u visinu, a od ploda čista O.
Život je more...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 12:35
Svakako  ću se potruditi da skupim sjeme  duplog slaka. Meni je isto poseban. Vidjela sam na aukcijama da se prodavao dupli ljubičasti ali sam propustila da kupim. Valjda će na jesen biti opet.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 09:06
prelijepo je u tebe! neko je već napiso i ja ću ponoviti, skupljajsjeme od duplog slaka!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 07:24
To je cijeli dan na suncu. Zalijevam ih svako jutro i cvjetaju do kasne jeseni. Mislim da bi im bilo bolje da nisu baš na velikom suncu  ali ne mogu  ih sve staviti u hlad.Da ih unesem u zaštićeno, mislim da bi cvjetale i duže a  možda 2 puta u toku sezone  im dajem nekog tekućeg gnojiva ili rastopljen kan.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 00:04
Krasno cvijeće Milice, ova mi se kombinacija baš svida, a kažeš i nezahtjevne su biljke

život je more
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 23:34
Hvala, Anči i Monny na obilasku moga dvorišta. Još nisam obrala borovnice. Čekam da budu dobro zrele.To je prvi rod, ima ih svega nekoliko i to je samo za probu. Ipak me veseli jer je posađena jesenas.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 22:53
Krasne su ti borovnice Clap
Moju su dečki slučajno stresli dok su kosili ,tako da ih još neču probatiConfused
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 22:37
milice divno, predivno nista za izdvojiti tako je sve privlacno, divne slike . . . Thumbs%20Up
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 22:11
Lovor će sada biti grm koji do zime naraste oko 80 cm. Onda ga opet skratim, listove upotrebljavam kao začin i nešto podijelim. Tako mi je jednostavnije da ga zaštitim da se ne smrzne na našoj slavonskoj zimi. Imam ga više od 20 godina. Već ni ne znam točno koliko dugo ga imam, uglavnom prije rata sam ga dobila iz Izole, dok smo još bili jedna zemlja.

Ovaj obični slak cvjeta u više boja ali plava se najprije otvori.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:56
A zašto si skratila lovor,neće li sad rasti širom?Thumbs%20Down
Obični slak je prelijepe bojeTongue
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:54
Flover, hvala ti na posjeti mojim biljčicama. Prije nekoliko godina sam dobila ahimenes  od prijateljice iz Tuzle ali tada još nisam znala kako se zove. Tek sam na ovim stranicama dobila pomoć i saznala.
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:26
smile227ahimenes je prekrasan,prvi put ga vidim,zaista divan cvijet....gdje si ga nabavila?
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 09:07
Procvjetao je i obični slak. Najprije procvjeta ovaj plave boje.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 09:04
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 09:03
Ovaj lovor sam jesenas odrezala na visinu od 10 cm i sada po malo rastu nove grane.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 278279280281282 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.