Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 22:53
Krasne su ti borovnice Clap
Moju su dečki slučajno stresli dok su kosili ,tako da ih još neču probatiConfused
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 23:34
Hvala, Anči i Monny na obilasku moga dvorišta. Još nisam obrala borovnice. Čekam da budu dobro zrele.To je prvi rod, ima ih svega nekoliko i to je samo za probu. Ipak me veseli jer je posađena jesenas.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 00:04
Krasno cvijeće Milice, ova mi se kombinacija baš svida, a kažeš i nezahtjevne su biljke

život je more
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 07:24
To je cijeli dan na suncu. Zalijevam ih svako jutro i cvjetaju do kasne jeseni. Mislim da bi im bilo bolje da nisu baš na velikom suncu  ali ne mogu  ih sve staviti u hlad.Da ih unesem u zaštićeno, mislim da bi cvjetale i duže a  možda 2 puta u toku sezone  im dajem nekog tekućeg gnojiva ili rastopljen kan.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 09:06
prelijepo je u tebe! neko je već napiso i ja ću ponoviti, skupljajsjeme od duplog slaka!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 12:35
Svakako  ću se potruditi da skupim sjeme  duplog slaka. Meni je isto poseban. Vidjela sam na aukcijama da se prodavao dupli ljubičasti ali sam propustila da kupim. Valjda će na jesen biti opet.
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 14:22
sam vrtom, nagledala se prekrasnog cvijeća, ukrala nekoliko ideja.... . Posebno mi se sviđaju ljiljani i dupla begonija, a ponajviše pikavi ježići.
Borovnica lijepo napreduje, ja je imam nekoliko godina, izrasla je u visinu, a od ploda čista O.
Život je more...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 14:27
Hvala , ovčice, na šetnjici i posjeti mojim biljčicama.Drago mi je ako ti je nešto privuklo pažnju iz moga vrta. Mene su jako razveselili plodovi borovnice.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 20:43
Počele su cvjetati još neke biljčice.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 20:50
Neven sam posijala na nekoliko mjesta, isti dan. Neki su još mali a neki cvjetaju.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 20:52
Ovaj neven ima malo drugačiji cvijet.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 20:54
Ovo je isto neven.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 20:57
Svi zajedno.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 21:02
Na vrh
Mickey View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mickey Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 21:02
Predivno,divim vam se.Drago mi je da svaku novost iz vašeg vrta žurno objavite da svi vidimo.Nadam se da ću i ja ovladati umijećem koje i vi imate.
Oprostite ako mijenjam temu.Zanima me  u kojem periodu posaditi ruže penjačice,i dali ih ima već poodraslih da ih samo omotam.Svatovi su mi za nekih mjesec dana pa bih volio i njih nekako ubaciti u vrt.Hvalasmile198
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 21:18
Mickey! Najprije ti hvala na posjeti mome vrtu. Tako je to ovdje. Sve novosti i radosti odmah podijelimo.
Odlučio si se na veliki korak u tvome životu. Tvojoj zaručnici i tebi želim zdravlje, sreću i razumijevanje u zajedničkom životu i ako dozvoliš jedan savjet. Sve rješavajte razgovorom jer bit će i oblačnih dana. Znam iz mog skoro 40- god. bračnog iskustva.
Što se tiče ruže penjačice, mislim da će biti teško naći tako veliku da ti može poslužiti za urediti vrt. One se sade u rano proljeće ili jesen. Jedino ako ih negdje nađeš posadi baš pred svatove i dobro zalijevaj da ti bude svježa dok traju svatovi jer nije sigurno da će se primiti po ovoj vrućini i još velika. Sretno!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 21:53
slak ti je super nešto što još nisam vidjela ,zanima me kako tvoja gloriosa dali će skoro cvasti
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 22:04
Gloriosa je sada visoka oko 70 cm, ima samo jednu granu. Privezujem za visoki plastični kolac.Baš danas sam na vrhu nešto vidjela što bi mogao biti cvijet, samo ako nisu novi listići. Vidjet ću za koji dan dok još malo naraste. Ako je cvijet, nitko sretniji od mene.U drugoj posudi je oko 40 cm visoka a posađene isti dan i rastu u jednakim uvjetima.

Slak sam  dobila  mali pelcer i sada ga imam prvi puta. Pokušat ću skupiti sjeme ako bude bilo.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 22:12
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Drage moje, Enrikova nona,Štefica i Vilmač, hvala vam na posjeti po ovoj vrućini i evo da se malo osvježite poslije ručka.

Ej ženo cvijeće ti je prekrasno i voće i sve ono ostalo što si pokazala ali ova fotka me totalno raznježila , servis mi je predivan, moja bakica je imala sličan...neznam meni je ovo ko iz nekog ljubavnog filma....preslatko.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 22:20
ima divnih novina u tvom vrtu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.