Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 134> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da,da događa se budući cvjetići
![]() Gricka,baš i meni liči na uebelmanniu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Tu se nešto događa?
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Mali kaktus glede pitanja o imenu usudila bih se možda misliti da sliči na neku od uebelmannia...
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasan je Ki-ko. Tvoj je prava potvrda poslovice koju reče Semira
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
uuu maline:) a kaktus tek! tko čeka dočeka
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ali vidim da sprema još pupića.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa za par dana ovako.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sutradan je opet izgledao ovako.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo,ipak sam nakon 40-ak godina dočekala cvijet.
|
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Gricka, ko čeka - dočeka :)
Mali kaktus, divan buketić. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mali kaktus ,gricka baš su vam superiška kaktusi..ja nemam cvijeta više ni na jednom ,al spremaju se ,ima pupova ..al uživam ja u njima i bez cvijeta
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Gricka prekrasan je....
Mali kaktus i tvoj je jako ljep.... ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Gricka,prelijep je,znaš li možda kako se zove?
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Pomiriši ga trebao bi mirisati.
|
|
![]() |
|
Stalno dolazim na ovu temu i divim se vašim ljepotanima. Juče sam dočekala da ipak nakon par godina netko odluči procvjetati. Danas izgleda ovako:
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
hvala puno:) slika je malo loša, inace je tamno roza boja
![]() |
|
![]() |
|
Prelijepi su Kikach. Crveni izdvajam.
![]() |
|
![]() |
|
Lijepi kaktusi
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti Olja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121122123124125 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |