Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kolekcionari kaktusa!!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kolekcionari kaktusa!!

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 22:16

hvala mali kaktus

semira svi su vani do sad im ništa nije bilo,mada je prošla zima stvarno bila teška
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 20:18
Zaista je lijepo, Kamenjar. Ostaju li ti svi preko zime tu? (pretpostavljam da si negdje s mora)

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 19:56
Lijepi su ti kaktusi Kamenjar,a lijepo mi je što ti mogu vani rastiClap
Na vrh
megs View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje megs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 18:49
Originalno poslano od člana borzoj borzoj napisao:

netreba plakat,kad prođe hladno vrijeme pošte rade pa neka voze, a sada nije ni vrijeme za zakorjenjivanje pelceraThumbs%20Up

evo proslo hladno vrijeme...sad mozemo nesto poduzeti =)

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 18:06
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 18:03
malo mog kaktus gartena,jedva čekam da mi se razrastu ovogodišnji kaktusi
Na vrh
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 185
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 12:11
kamenjaru,

hvala ti. Makar, moji su još male bebe prema ovim velikim ljepotanima koje ima semira. Ali biće i moji jednog dana veliki Wink
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 22:22
sagare,semira stvarno imate lijepe kaktuse,ma šta lijepe,prekrasnisu
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 22:20
kikach baš su mi lijepi ovako na okupu..
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 21:18
hvala mali kaktuse! i tvoji su predivni! zivim u zg, ali imam kucu u okolici zadra pa tamo uzgajam svoje biljčice. Imam jako dobre susjede koji se brinu za vrt kad mene nema. kako jos uvijek studiram stignem ih dosta cesto obilaziti:)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 20:49
Kikach,dobro došao u bodljikavo društvo,lijepe kaktuse imaš,i ti sigurno živiš negdje u južnoj Dalmaciji kad imaš kaktuse vani.
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 16:19
evo i dijela mojih:

Na vrh
pupa031 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pupa031 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 17:48
Pozdrav svima, starima i novima, i hvala vam.
Malo sam se ulijenila, ali popraviti ću se :-)
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 18:39

pozdrav svima!

odlicni su vam kaktusići! odmalena obozavam sve vrste biljaka, a zahvaljujući kumi evo mene k vama:) inace zivim u stanu u zg, a velika vecina biljaka mi je u kući na obali, pa me zanima jel mogu kaktuse (i echeveriae) bez problema u proljece prebaciti u kucu(vrt), a na jesen nazad u zg? 
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 23:42
Pozdrav i tebi saqare, i dobro došla među kaktusoljubce.

Vidim da i ti imaš zavidnu kolekciju pedantno uređenih kaktusa. Prvi dojam o tvojoj kolekciji je sasvim u redu.

A ovo kakva je situacija kod moje susjede trenutno ne znam, pitaču pa javim.     
Na vrh
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 15:49
Pupa031,
tvoja kolekcija je prekrasna. Tongue

Pinus,
ima li tvoja susjeda možda sina koji bi se trebao oženiti? Wink
Na vrh
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 15:46
Bok svima,

i ja sam ovdje prvi put. Evo da i vi moje vidite, t. barem jedan dio njih:

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2011 u 08:15

smile79svima. Ja prvi put ovdje.

Pravi ljepotani Kamenjar. A tek ambijent...smile64
Pupa, Astrophytum-prekrasno.TongueTongue

Semira kad bi slike bile malo veće...
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 08:33
Hvala Pinus. Daleko smo od izložbe, ali ko zna jednog dana...
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:10
Pravi ljepotani Semira ! Mislim da bi i ti sa njima mogla na izložbu .
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.