|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 43> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
Želim ti potpuni oporavak sinu i da sve stvari dođu na svoje mjesto
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
sunceee žilim brz oporavak tvom sinu i je nisam dugo šetala tvojim vrtom i kod mene se svašta izdešavalo , bila sam 10 dana u bolnici tako da nisam znala za tvoju muku , nadam se da će se sve srediti a za lijepe slike nikad nije kasno, i da znaš nisam zaboravila na tebe izvini što do sada nisam ispunila obećenje.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
Šaljem ti puno pozdrava uz želju da što prije prođu vaši teški trenuci.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() |
evo tek sam sad svratila do tebe i pročitala ovu jako ružnu vijest za tvog sina. želim mu što brži i što bolji oporavak.evo uz jedan veliki zagrljaj i poljubac vam svima u obitelji šaljem pozitivne vibracije da sve prođe kako treba i što prije.uz vašu ljubav i on će biti ok. budi jaka i drži se.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
želim i ja što brži oporavak tvom sinu potpuno te razumijem imala sam i
sama jedan nemili događaju životu treba puno snage da čovjek to izdraži ali što kažu što nas ne uništi to nas ojača i moramo dalje ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() |
sve moje zelje da se sin oporavi i da preuređenje prode koko je sve isplanirano i da svi skupa budete zadovoljni a nas da nagradis lijepim slikicama
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
V Jožekovem susedstvu već duge nis bila. Ljepe kak i navek!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
I ja šaljem lijepe želje za brz oporavak |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Sunce ni mene nije bilo dugo kod tebe.
Želim brz oporavak tvome sinu i da život svima što prije dođe u normalu. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Najgore kad strada dijete. Nadam se da mu je već bolje i želim brzi oporavak a tebi puno snage.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
Tvome sinu želim brzi oporavak a tebi da to sve što prije prođe i vratiš se bezbrižnim danima.
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
i ja se pridužujem proljeću,baki i anči39
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
potpisujem sve gore navedeno sa vjerom u bolje dane
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Dragi moji virtualni prijatelji, još jednom Vam se svima puno zahvaljujem na riječima podrške!
Evo, prošla je gotovo 1 g. od mog javljanja i stavljanja slika- ali to ne znači da nisam bila s vama- stalno sam virila u vaše vrtove samo što nisam ostavljala pismeni trag- malo mi je glupo stavljati samo sličice za neke veće rečenice nisam imala baš volje, a i tako je već sve pohvaljeno više puta! Najprije da Vas upoznam sa svojim brigama i velikim veseljem i ponosom; moje najljepše ružice- kćer i sin! (sin u Traumatološkoj u 5. mj. prošle g. ) |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Ne znam kako da vam opišem strku i zbrku, đumbus na sve strane koji je bio cijeli ljeto a i ovo će se nastaviti!
Izmorilo me jako- ni sama ne znam koliko puta sam morala makivati sve tegle- sad na ovu sad na onu stranu. Nekad je ispod ovog prozora bila gredica s cvijećem- sve sam morala maknuti ... Sad je tu dio u kojem će biti ljetna kuhinja. Sve sam stihijski sadila- samo da ne ostanem bez biljaka....bila je to jedna veeelika đungla. Iza kuće je bila trava, dvije velike jabuke, i moj rasadnik sa puuuno malih čašica i svega- uh što sam se nanosala! Sad je velika terasa i zidić! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
Nažalost,tek sam sad pročitala što se kod tebe odvijalo
![]() ![]() Imaš veliku i snažnu djecu ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
I ispred kuće se kopalo!
Tu je inače bilo malo betona i trava, a sad su kocke za travu i novi beton koji je širi nego prije ( heheh- imat će ružice više mjesta ). Ma što da vam kažem- nema djela oko kuće gdje se nije nešto radilo! Mislila sam da sve to neće biti gotovo bar 5 g.- sve je bilo razrovano. puno zemlje..... A kad su krenuli u postavljanje cijevi za sve moguće vode ( naročito podzemene ), mislim da su došli do Indije- tako su bili duboki kanali. |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Drago je da se ponovno javljaš. Nadam se da jeono najgore prošlo i da je iza vas.
Punooo poooossllla oko kuće, ali sigurno će biti lijepo
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |