OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 307308309310311 374> |
Korisnik | |
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve ti je divno, a koprivice najljepše. I ja sam ih ove godine posijala pa ih imam za" bacanje".
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
da koprive su divne ;) ali i ostatak je cista uzivancija;)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Često obilazim tvoj vrt, da vidim što ima novoga. Ne ostavim uvijek trag, ali zato se divim, divim, divim
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Različak?! Imam ga i ja ali nema takvo lišće. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nataly, je različak je, samo je kod mene lišće nekakvo sivo- napala ga je neka bolest.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lantane su ti prekrasne
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Prvo su mi ispale oči
![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ako vam se da, popnite se sa mnom u moje brdo
Pomidore i rigu smo pojeli, radiča još ima. ![]() Caruju helychrisumi, njih ne treba ni zalijevati, ne treba im ni puno zemlje, a grmovi su ogromni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prošetala ja uz tebe i tvojom planinom
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Otok kod tebe je uvijek prekrasno. Zapeo mi je onaj red kopriva kod tebe, baš su krasne!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
E pa sad. Nije dosta ono zelenilo, šarenilo, sukulentići nego još i prekrasno povrće! Kod tebe nema čega nema!
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sviđaju vam se koprive? I meni su krasne. One na prethodnim slikama sam kupila , a ove sam sama sijala.
Neke su narasle ogromne, list im je veličine moga dlana, pa su gotovo sasvim pokrile one manje ![]() ![]() Procvale su i ove graničice, uvijek dosta kasnije od onih narančastih ![]() Imam dosta mini ruža, ali moram priznati da nisu baš u dobrom stanju. Ipak, ova je lijepa ![]() Nešto se crvenilo iza jednog grma, a kad tamo amarilis. Zanimljivo je to da uopće nije bio posađen. Valjda sam izvadila lukovicu iz teglice, tražila gdje ću je posaditi i .... zaboravila. A on narastao i procvao i bez zemlje. ![]() Čupam travu i sadim travu ![]() ![]() I za kraj - mirisno društvance koje sam uzgojila iz grančica. Sad je već dovoljno naraslo i može biti preseljeno u moje brdo, čim uspijem negdje iskopati rupu među kamenjem ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
baš volim doći kod tebe tu mi je tako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vidim, kod tebe cvijeće cvjeta i bez zemlje ![]() Ovo zadnje društvance ti je super naraslo samo iz grančica, stvarno imaš zlatnu ruku. Posebno lijepo mi izgleda šarenolisna kadulja. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
koprivice su super, moje su manje jer su u vazama
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uživala san u šetnji tvojim brdom! prekrasno ti je sve! oduševile su me ukrasne koprive, i ja san se zarazila sa njima!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasno cvijeće OTOK!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 307308309310311 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |