Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 152>
Korisnik
Poruka
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 21:35
Nisam još vidjela crvenu delospermu, lijepa je.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 22:03
Saro, predivno je kod vas!!!!
Toliko lijepog cvijeća...!!!!
Za obitelj Kos razbojnika bilo i ića i pića, a kaj dobil mali čuvar???
Sladoled???

Nego, velite da ste onog vrtnog hibiskusa zapelcali samo s grančicom???
U koje godišnje doba??
Ja sam nabasala na jedan rozi dupli, al nisam vidjela nikakve sjemenke u kasnu jesen, pa bi probala tak kak i vi!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 22:13
Divno je biti u takvom vrtu punom raznolikog cvijeća .
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 23:08
Koliko se tu predivnog cvijeća sakupilo, od kada nisam svratila

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 07:53
Dovukla si u svoj vrt sve što postoji.

Pravi si vrijedni

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 09:59
[QUOTE=OTOK]Dovukla si u svoj vrt sve što postoji.

Draga Otok, kod mene je gotovo sve bilje na probnom roku, zbog toga sadim toliko vrsta da vidim kako će se prilagoditi i klimi i samo povremenoj brizi.
Svi dobiju priliku da opstanu, hehehe...

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 10:05
Lora draga, hvala ti, volim te vidjeti ovdjeSmile...

Štefice, draga moja, dugo se ne susresmoSmile...

Milice, hvala, ako želiš malo crvene delosperme, rado ću odvojiti...

Lovro draga, prije sve zakaj smo na "vi"? jesam puno starija od tebeEmbarrassed,   ali        među cvjetoljupcima nema nikakvih razlika, pa ni dobnihSmile.
A za malog ne brini, nije u ničemu oskudijevao, uz njega se može komotno bankrotirati, no unuk je... Mlade hibiskuse koje imam, njih 3-4, sam razmnožila reznicom, a jednog sam dobila već ukorijenjenog na poklon od goge-zg, međutim taj još nije cvao. Tako da slobodno probaj, a ako želiš mogu  na jesen donijeti iz Senja, imam jednog viška...
curke,
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 10:53
Hvala,  mislim da bi trebali pričekati hladnije vrijeme. Sve bi se putem skuhalo na ovoj vrućini.smile71
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 11:00
Danas sam ti opet u vrtu....nemogu se nagledat tvojih slika...dobro kaže Otok kod tebe nema čega nema i uvijek me oduševi što kod tebe sve lijepo raste unatoč ne baš "bajnim uvjetima i klimi". Cvijeće te toliko voli...Hug kao da ga maziš i paziš svaki dan Thumbs%20Up .

Puno ti hvala za bijeli buketić, izbor je divan smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 11:02
RS, Vas sam osobno upoznala i ,da, pošto ste "malo stariji" mi nekak sami prsti bježe na Vi, no, evo, sad će prijeći na ti!!!WinkEmbarrassed
Kaj se tiče hibiscusa, imam ja bijelog i dvije vrste rozog, no ispred jedne firme sam ih lani u ljeto vidla  sa duplim cvijetom, a u kasnu jesen sam tam prolazila s namjerom da si poberem sjemenke, ničeg nije bilo!!!
Budem opet "slučajno"prolazila i otkinula grančicu, dvije!!!
Hvala ti na ponudi!!!
Ak hoćeš, pošaljem ti bijele male sadnice!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 13:28
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Hvala,  mislim da bi trebali pričeketi hladnije vrijeme. Sve bi se putem skuhalo na ovoj vrućini.smile71

hehehe, nisam ni mislala sada nešto slatiSmile, ako želiš zapisat ću...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 14:26
Ne volim  da žicam ali rado bih imala delospermu i u drugoj boji. Imam lila, sada mi cvjeta.Imala sam prije isto lila , bila je dvije godine vani a onda se smrzla. Sada sam posadila u posudu pa će po zimi u kuću.Hvala na zapisivanju.smile71
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 15:44
po tvom vrtu se ne bi reklo da te dugo nije bilo u njemu! spaljena trava, to je naša stvarnost, ja san prihvatila tu činjenicu i to ne slikavam uopće. ja mislin da si ti dobro pogodila vrt za uvjete koje imaju u senju. sve mi se jako sviđa! i jakop me zanimaju hoste, kakve će biti kad ponovo dođeš!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 03:13
Sara lijepo si posložila svoj Senjski vrt. Po slikama biljaka izgleda kao da si tamo svaki dan....Dobar je odabir biljaka za situaciju na terenuClapClapClap....More mi se čini da ti je blizu, pa će to biti pravi užitak....WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 14:03
Sara prekrasno si uredila vrt, mora da je prekrasno ljeti sjediti negdje u sjeni sa cappucinom u ruci, gledati cvijetiće a more u daljini...
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 14:37
i ja zamišljam idilu sa kapučinom ..mora da je super
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 17:31
Miris borovine, sol u nosu, šum valova i prekrasno cvijeće
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 20:56
Sarice i ja sam prošetala tvojim vrtom i divila se prelijepom cvijećuClap
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 21:15
krasno
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 11:40
ehej curke moje, Lovro, korijenko, blue sky, proljeće, jagoda, antonija, gospina trava, mali kaktus, moon, hvala kaj po ovoj pasjoj vrućini došećete u moj vrtek...hvala svima na lijepim riječima koje je ugodno čuti od takvih majstorica vrtova poput vas...
velika pusa svima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.