Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 152> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam još vidjela crvenu delospermu, lijepa je.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Saro, predivno je kod vas!!!!
Toliko lijepog cvijeća...!!!! Za obitelj Kos razbojnika bilo i ića i pića, a kaj dobil mali čuvar??? Sladoled??? Nego, velite da ste onog vrtnog hibiskusa zapelcali samo s grančicom??? U koje godišnje doba?? Ja sam nabasala na jedan rozi dupli, al nisam vidjela nikakve sjemenke u kasnu jesen, pa bi probala tak kak i vi!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Divno je biti u takvom vrtu punom raznolikog cvijeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Koliko se tu predivnog cvijeća sakupilo, od kada nisam svratila
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dovukla si u svoj vrt sve što postoji.
Pravi si vrijedni ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
[QUOTE=OTOK]Dovukla si u svoj vrt sve što postoji.
Draga Otok, kod mene je gotovo sve bilje na probnom roku, zbog toga sadim toliko vrsta da vidim kako će se prilagoditi i klimi i samo povremenoj brizi.
Svi dobiju priliku da opstanu, hehehe...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lora draga, hvala ti, volim te vidjeti ovdje
![]() Štefice, draga moja, dugo se ne susresmo
![]() Milice, hvala, ako želiš malo crvene delosperme, rado ću odvojiti...
Lovro draga, prije sve zakaj smo na "vi"? jesam puno starija od tebe
![]() ![]() A za malog ne brini, nije u ničemu oskudijevao, uz njega se može komotno bankrotirati, no unuk je... Mlade hibiskuse koje imam, njih 3-4, sam razmnožila reznicom, a jednog sam dobila već ukorijenjenog na poklon od goge-zg, međutim taj još nije cvao. Tako da slobodno probaj, a ako želiš mogu na jesen donijeti iz Senja, imam jednog viška...
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala, mislim da bi trebali pričekati hladnije vrijeme. Sve bi se putem skuhalo na ovoj vrućini.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Danas sam ti opet u vrtu....nemogu se nagledat tvojih slika...dobro kaže Otok kod tebe nema čega nema i uvijek me oduševi što kod tebe sve lijepo raste unatoč ne baš "bajnim uvjetima i klimi". Cvijeće te toliko voli...
![]() ![]() Puno ti hvala za bijeli buketić, izbor je divan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
RS, Vas sam osobno upoznala i ,da, pošto ste "malo stariji" mi nekak sami prsti bježe na Vi, no, evo, sad će prijeći na ti!!!
![]() ![]() Kaj se tiče hibiscusa, imam ja bijelog i dvije vrste rozog, no ispred jedne firme sam ih lani u ljeto vidla sa duplim cvijetom, a u kasnu jesen sam tam prolazila s namjerom da si poberem sjemenke, ničeg nije bilo!!! Budem opet "slučajno"prolazila i otkinula grančicu, dvije!!! Hvala ti na ponudi!!! Ak hoćeš, pošaljem ti bijele male sadnice!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
hehehe, nisam ni mislala sada nešto slati
|
|
![]() |
|
Ne volim da žicam ali rado bih imala delospermu i u drugoj boji. Imam lila, sada mi cvjeta.Imala sam prije isto lila , bila je dvije godine vani a onda se smrzla. Sada sam posadila u posudu pa će po zimi u kuću.Hvala na zapisivanju.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
po tvom vrtu se ne bi reklo da te dugo nije bilo u njemu! spaljena trava, to je naša stvarnost, ja san prihvatila tu činjenicu i to ne slikavam uopće. ja mislin da si ti dobro pogodila vrt za uvjete koje imaju u senju. sve mi se jako sviđa! i jakop me zanimaju hoste, kakve će biti kad ponovo dođeš!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sara lijepo si posložila svoj Senjski vrt. Po slikama biljaka izgleda kao da si tamo svaki dan....Dobar je odabir biljaka za situaciju na terenu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sara prekrasno si uredila vrt, mora da je prekrasno ljeti sjediti negdje u sjeni sa cappucinom u ruci, gledati cvijetiće a more u daljini...
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
i ja zamišljam idilu sa kapučinom ..mora da je super
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Miris borovine, sol u nosu, šum valova i prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sarice i ja sam prošetala tvojim vrtom i divila se prelijepom cvijeću
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |