Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 271272273274275 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 21:12
i ja bih bila sretna da sam na tvom mjestu, nešto što još nisam vidjelasmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 16:15
ajme milice kod tebe se mora dolaziti svaki dan inace zaostatak bude veliki hehe ;) ali samo ti nas usrecuj ovako krasnim cvjetovima... ja sam bez rijeci , sve pohvale Hug bravo Clap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 15:24
Od 20 sjemenki niknula samo jedna....clitoria.....Ova isto dosta sporo raste. Bila bih sretna da dobije makar jedan cvijetić.......

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 15:21
Vigna caracalla lijepo raste ali cvijetić još nije na vidiku. Nadam se da će biti makar jedan. Da li je nekome procvjetala?

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 15:18
Čuvarkuće, poklon od Triše.Hvala Triša, dobro napreduju.......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 15:15
Fany, evo da vidiš, krompirko se ne da, po malo raste i svaki dan ima više listića. Hvala ti.......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 15:13
Ne znam kako se zove ova biljka ali zahvaljujući Lantani sada cvjeta u mome vrtu.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 15:10
Otvorio se i drugi cvijet. Sada bi trebali krenuti u akciju bumbari i pčelice pa da bude i sjemena.......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 20:10
R. Sara, hvala ti na posjeti, zaista sam sretna. Svako malo idem gledati cvijet gloriose i pregledavam da ga nešto ne napadne.....smile71
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:54
imaš razloga biti sretna i ponosna s gloriosomSmile, vrlo mi se sviđa ona neobična margareticaSmile.
lijepi pozdrav
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:48
Još samo jedna......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:46
Koliko sam sretna pa ponavljam.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:44
Kaže se šećer dolazi na kraju. Evo sada moje današnje najveće veselje. Dočekala sam da mi procvjeta dugo očekivana ljepotica....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:41
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:40
Ovaj cvijet imam već dosta godina ali ne znam naziv. Vole ga leptiri. Ove godine još nisam  uspjela "uhvatiti" leptira......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:37
Evo još jedne biljčice koju imam  a poklonila mi  Mira K. Još ne cvjeta, vjerujem da treba još rasti. Ne znam ni naziv. Hvala, Mira!

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:33
Ovu vrstu margarete imam ove godine prvi puta.  Počela je cvjetati, za sada prvi cvijetak.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:30
Calistemon, jako volim ovu biljku. Posijala sam sjeme. Jako sporo raste.....Trebat će još puno dok bude makar i jedan cvijet....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:28
Ovu cesalpinu sam dobila iz sjemena. Jako mi je draga. Znam da će proći još vremena dok bude cvjetala...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 19:25
Mari, ova vinca od tebe  će vjerujem cvjetati na proljeće. Sada sam zadovoljna što se primila.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 271272273274275 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.