Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 52> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinus,svaka čast
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Probajte ju prepoznati ovdje , mislim da je to prva njena slika na forumu.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() Da, da, to je Echeveria glauca ssp. pumila v. cristata. Kod mene je ne 3 nego 2 godine. Prvu godinu je rasla kao „obična“ eševeria. Našao sam podatak da svoj „cristata“ karakter zadrži prilikom razmnožavanja reznicom. Ovih dana ću ju prvi puta probati razmnožiti. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pinus prekrasna je
![]() ovo je neka cristata forme? ma gdje ih samo nabavljaš... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Super mi je ova mala dlakava!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Moja nova echeveria ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
milice savjet je puno sunca i malo vode
uz ocjediti supstrat, kao za ostale sukulente i kaktuse http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4265 |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala, Natalija, zaista ne znam ništa o biljkama takve vrste i svaki savjet je dobrodošao.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milice mislim da ovo nije echeveria nego graptopetalum paraguayense
on ne treba puno vode, više mu odgovara malo vode inače bi mogao istrunuti zimi ga čak ne trebaš unijeti nego ga samo skloni sa kiše lijepo izgleda i čini se da ga dobro paziš |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
prekrasne su te male od listića.
moji su se zabodeni listovi posušili, ništa od njih.
|
|
![]() |
|
Još jedna moja echeveria, sprema se na cvatnju, ali do sada nije pustila niti jednu mladicu. ![]() Flekovi su od kiše i prašine ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A ovo je od potrganih listova ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dugačku stabljiku mi je radi korijena bilo žao baciti, pa sam ju bezveze piknula u vrtu ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Matilda je prije pitala kaj s njima kad se izduže. Isto se zimus dogodilo i meni. Odrezala sam vrhove i evo ih sada: ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |