Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Amarilisi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Amarilisi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 16:14
Ljiudi molim vas savjet...prvi put spremam amarilis na mirovanje i nisam znala kako da to točno napravim. Maknula sam zemlju sa korijena i trudila sam se ne dirati jako korijen, međutim meni se čini da nisam baš dobro izvela. Molim vas može li mi neko reći, prema slici jeli donekle u redu i jeli mu dovoljno korijena "ostalo" da preživi..smile143

Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 11:40
Danas sam bila u cvjećarni i vidjela amarilise sa pupovima. Zar nije prekasno za forsiranu cvatnju?
Baš me začudilo što ih u ovo vrijeme prodaju i još će cvjetati. Namjerno ih nisam uzela jer mi je nekak to bilo čudno.Još cvatnja nekako ali oni će svoje listove razvijati preko zime.Šta će onda mirovati preko ljeta?Ne razumijem baš...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2011 u 14:52
Sada sam prvi puta čula i vidjela na slici taj  amarilis belladonna. Prelijep je ali je jako važno što može vani preživjeti kontinentalnu zimu jer puno cvijeća treba spremati u podrum ( svake godine sve više).
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2011 u 14:39
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Bromi i Bebolina predivni su vam amarilisi...Bromi ovaj tvoj je stvarno poseban, kad je cvjetao? Bebolina nadam se da su slike tvojih amarilisa slikane negdje u svibnju, zar ne?WinkWinkWink
Neke fotke su iz svibnja, neke iz lipnja, ali ima i sad amarilisa u cvatu, ne obilnom, ali imaWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2011 u 05:09
Jagoda moj amarilis cvijeta sada, proljetos je imao listove, a zatim su se posušili i evo sada je istjerao cvijet...imam ga prvu godinu---najvažnije je da prezimi vani kod mene u kontinentalnoj klimi jer imam puno drugih biljaka za spremit....Thumbs%20Up
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2011 u 00:26
Bromi i Bebolina predivni su vam amarilisi...Bromi ovaj tvoj je stvarno poseban, kad je cvjetao? Bebolina nadam se da su slike tvojih amarilisa slikane negdje u svibnju, zar ne?WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 20:14
mene sve ovo ostavlja bez daha smile39
cure hvala Vam što ste s nama podjelile svoj raj od vrta smile227
samo tako naprijed
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 18:42
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

Amaryllis belladonna

Ovo me ostavilo bez dahaThumbs%20Up
Gdje ovo nabaviti?
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 18:41
Originalno poslano od člana 2201tea 2201tea napisao:

bebolina predivni su Ti amarilisi,mene su osvojili...cijeli vrt Ti je jako lijep smile55
sigurno uživaš u njemu smile71
Hvala dragaEmbarrassed
Zaista uživam u svojoj đungliciSmile
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 17:53
Svi su amaryllisi predivni, no belladonna je zaista posebna

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 17:35
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 17:07
bebolina predivni su Ti amarilisi,mene su osvojili...cijeli vrt Ti je jako lijep smile55
sigurno uživaš u njemu smile71
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 14:42
Bebolina, lijepi su...Thumbs%20Up
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 14:39

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 14:39

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 14:38

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 14:38

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 14:37
...gužva na terenuTongue

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.