Amarilisi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 85> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljiudi molim vas savjet...prvi put spremam amarilis na mirovanje i nisam znala kako da to točno napravim. Maknula sam zemlju sa korijena i trudila sam se ne dirati jako korijen, međutim meni se čini da nisam baš dobro izvela. Molim vas može li mi neko reći, prema slici jeli donekle u redu i jeli mu dovoljno korijena "ostalo" da preživi..
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Danas sam bila u cvjećarni i vidjela amarilise sa pupovima. Zar nije prekasno za forsiranu cvatnju?
Baš me začudilo što ih u ovo vrijeme prodaju i još će cvjetati. Namjerno ih nisam uzela jer mi je nekak to bilo čudno.Još cvatnja nekako ali oni će svoje listove razvijati preko zime.Šta će onda mirovati preko ljeta?Ne razumijem baš... |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sada sam prvi puta čula i vidjela na slici taj amarilis belladonna. Prelijep je ali je jako važno što može vani preživjeti kontinentalnu zimu jer puno cvijeća treba spremati u podrum ( svake godine sve više).
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Neke fotke su iz svibnja, neke iz lipnja, ali ima i sad amarilisa u cvatu, ne obilnom, ali ima
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Jagoda moj amarilis cvijeta sada, proljetos je imao listove, a zatim su se posušili i evo sada je istjerao cvijet...imam ga prvu godinu---najvažnije je da prezimi vani kod mene u kontinentalnoj klimi jer imam puno drugih biljaka za spremit....
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bromi i Bebolina predivni su vam amarilisi...Bromi ovaj tvoj je stvarno poseban, kad je cvjetao? Bebolina nadam se da su slike tvojih amarilisa slikane negdje u svibnju, zar ne?
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mene sve ovo ostavlja bez daha
![]() cure hvala Vam što ste s nama podjelile svoj raj od vrta ![]() samo tako naprijed |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga
![]() Zaista uživam u svojoj đunglici
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Svi su amaryllisi predivni, no belladonna je zaista posebna
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
bebolina predivni su Ti amarilisi,mene su osvojili...cijeli vrt Ti je jako lijep
![]() sigurno uživaš u njemu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bebolina, lijepi su...
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |