Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 104> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konte, Konte, kad sam ugledala gradnju čuvardoma očekivala sam zadnju sliku: Useljenje. Pih, a tebi vruće! Ne ide to tako, padaš s nogu, ali završiš...
Ma šalim se, tako ja radim pa sam odslužila ranije nego li sam trebala.
Lijepo ti je na bregima.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
sam ti daj, bumo bejžali
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ljudi obično sade paradajze u povrtnjak...e pa kod mene su dva nikla među rudbeckijama i djevojačkim okecima
![]() ![]() ova damica je nova u vrtu...sa jedne ivaničke kave ja mislim ![]() ![]() pelcaona bugica i hibija lalalalaaa ![]() ![]() bilo je uspješno...ali po nalogu moje mentorice, korjena mora biti još puuuno puno pa čekam sa presađivanjem ![]() ![]() i jedan panoramski pogled ![]() mislila sam si da li da vas povedem u obilazak, ali bojim se za vaše nogice ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
GT niš ne stignem zato tak i izgleda
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Pak nekaj novoga !!!??? Super, pa kad to sve stigneš???
|
|
![]() |
|
nisam ih još uselila
![]() ![]() ali sam zato malo slikala ![]() fuksača ![]() ![]() čini mi se da se pakujac malo pogubio u vremenu i prostoru ![]() mix gailardije, rudbeckije i ukrasne trave ![]() ispod ovog seduma je inače panj koji se više ne vidi s nijedne strane,a naselili su ga i mravci i napravili kupolicu na sredini ![]() račići su nedavno zapelcani i jako su me razveselili ![]() ![]() tradeskantija se nagnula achimenesu i nekaj mu šapće ![]() ![]() mislim da je ova agava stigla od Fride davno, davno i baš joj paše na brijegu ![]() ![]() malkice je crven ![]() ![]() mix (tako i u dućanu napišu kada ne znaju nazive) ![]() ![]() ovo proljeće sam oštro podrezala jasminoides ili kako se već zove (bijeli) jer je bio puuuun ušiju pa tek sad tjera cvijeteke, a iza njega se skriva francuska lavanda...isto jedva spašena nakon zime ![]() imam samo dvije viseće košarice...jednu ovogodišnju ![]() i jednu prošlogodišnju koja je tek sad došla k sebi od ofucanog stanja, a bilo mi ju žao baciti, lotus me ignorira sa cvatnjom kao i obično ![]() novi sedum i gailardija žuta ![]() zapelcala sam i clerodendrum ugandese jeeeeeee ![]() ![]() fuksača i koprivica koja ludo raste ![]() oduševio me plumbago sa svojim raskošnim buketom ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Superiška su vam ispale štengice za čuvarkućice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sad vidim da si stvarno bila vrijedna !
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Konte, ovo je odlično. I baš mi paše na brege. Bolje nego kamenje.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e moja konte viš kako se je druga polovica iskupila za bliski susret traktorčič-glicinija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo će biti lijepo kada se usele novi stanovnici......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
odličan dom za tvojih šezdesetak čuvara...jedva čekam feštu za useljenje
![]() |
|
![]() |
|
pik dama ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 86 |
Ajme Konte kek je lijep tvoj dom cvijeću u zagorju a najviše mi se sviđa novi dom tj uradak tvoje druge polovice, naravno uz tvoju ideju. veselim se novom susretu!
|
|
![]() |
|
curičke
![]() na brijegu i opet trč trč pa cvijet, ali veseli i to ![]() prvi puta imam ukrsni slak i malo ga je draček bio udavio pa je malo zakržljali, ali simpa cvijeteke ima ![]() ![]() ovaj škica iz zasjede ![]() ![]() lantana ![]() ![]() grk je prvi puta ove godine napravio sjemenkice...samo da se ne raspucaju dok me nema ![]() ![]() iznenadila me ova budleja koju sam tek ovo proljeće zapelcala ili je čak ljeto već bilo i ona već cvate, a kako samo mirišiiii ![]() ovo me iznenadilo....ocvala glavica gailardije se prignula k zemlji i vjerovatno uz dosta vlage, a poslije i topline, potjerala je mlade biljčice na samoj glavici ![]() ![]() ![]() ovu pasifloru sam sijala prošle godine i ove ima dva pupa, a ja se nadam da neće procvasti dok ja ne dođem ![]() ![]() ![]() malo achimenesa ![]() prošli vikend je bio radni, a moja polovica jako vrijedna ![]() ![]() ![]() ![]() i takoc...sve je spremno za useljenje jupiiiii ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Se je v Zagorju ljepe, a Kontin vrt najljepši!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Došla, hopa-hopa, i ja na bregek! A da je lepeko kod tebe - je!! Ljepotice cvjećke si nam i ovaj put pokazala.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Konte malo sam svratila u tvoje brege....Lijepo ti je sve rascvjetano...Svima je zapela za oko posebna biljčica ratibida, pa tako i meni, baš je slatka...Naručiti ću je kod BB.....Rudbekije su ti prekrasne a o ahimenesima da i ne govorim...Spremi malo sjemenki rudbekija....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Krasno cvijeće u krasnom vrtu, pa kako i nebi bilo tako krasno kad ih uzgajaju tako zelene i marljive ruke!!!
Baš je neobičan cvijetak crvena ratibida, ali mene je osvojila žuta belamcanda! Pa se onda pitam, zašto mi se cijeli vrt žuuttii svakog ljeta, pa tako i sada!!! A da razbijem žutilo, mnogo mi se dopada i streptokarpela, a nikako da nabasam na nju!!! Veliki pozdrav, Free ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ratibida me oduševila, prvi put je vidim i predivna mi je!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |