Vodenika - lat. Impatiens |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 18> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasno!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
evo mojih vodenki |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
hanaK, baš su posebne!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
da, vodenike su.
sjeme kupljeno preko e bay-a, pisalo je impatiens camelia. samo mislim da je sjeme bilo pomješano niklo mi je 2-3 različite vrste. ove su najljepše.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Krasne su!
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
HanaK jesu to vodenike? koja je to vrsta? inace predivne su.
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Hana divne su ali ova ruzicasta je prefinjena...jako, jako lepa!
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
jos ih je procvjetalo, ali bilo bi previše slika da stavim sve.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
olja, diana, divno vam uspijevaju
![]() |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Predivne su, nazalost nemam hladovine za njih na balkonu
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Olja,prekrasne su Ti kao iz rasadnika.
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Morana,ja ih držim gdje ima dosta svjetla ali ne direktno sunce,samo malo sunca do 11 sati i popodne ništa,zaljevam po potrebi i ne gnojim ih ničim,rjetko kada da ih zalijem onako usput kristalonom ili kad rastopim 1 žlicu kana na 20 l vod
![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
ja mislim da moje malo čudno cvjetaju jer nemaju previše mjesta jer je plitka viseća tegla... je li moguće?
Mislim, zalijevam svakodnevno, tu i tamo s blagim tekucim gnjojivom za cvjetajuce biljke, i slabije cvjetaju nego one u MBS koje se zalijevaju svako drugi dan, bez gnjojidbe i isto su u ovakvim dugim teglama, dvije u svakoj |
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |