Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 12:11
Samo da te pozdravim i to na 300-oj stranici tvog predivnog vrta!
smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 10:25

Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Evo da vam javim da sam živa i zdrava i hvala vam svima koji ste posjećivali moj vrt i brinuli za mene .
Prvo se pokvario kompjutor u agenciji pa su uzeli moj laptop, a ja navečer legnem na kauč, laptop u krilo i dva sata samo moja
Došao mi je Roko, bili smo čak i na kupanje, to je doduše bilo prije ovog zahlađenja   , jako je dobar i vrijedan, navečer mi čita neku knjigu da bolje zaspim, ali tu i tamo moram malo potplatiti "da si i on nekaj zasluži". Onda je izbio požar, bilo je to daleko od mene, ali strahota je bilo vidjeti nebo, izgorila je desetina Brača, pa su nam pobjegli gosti, u firmi su nam promjenili upravu i poslali dva nova direktora umjesto jednog, opet sve nanovo, pa sam bila u Split, vodila tatu na operaciju mrene i tako malo pomalo kako kaže Otok prošlo mjesec dana

Kiša je spasila vrt i ugasila požar do kraja.
Danas nemam slika, ali Roko vas svih pozdravlja i šalje ove smajliće        
Mjesec pun zbivanja, lijepog i ružnog! Zahvali Roku na smajlićima, a evo jedan za njega Smile 

Time is something you can never get back..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2011 u 23:52
Draga Lantana , obozavam sve sto je plavo , ali i sve drugo je prekrasno , predivno , jednostavno fenomenalno !    smile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2011 u 03:36

UUFFFFF  da je barem turistička sezona gotova....nebrem se dočekati novih prekrasnih sličica!!!

Šta li radi moja žuta, jel procvala?  Šaljem ti puno pozdravasmile92

Otvorila sam ti 300-tu stranicu!!!  I za svaku stranicu tvoje ljepote šaljem ti smile79 !!!! 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2011 u 08:28
smile199
Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2011 u 22:12
Draga Lantana ovaj vrt je raj za oči, ne mogu se nagledati te ljepote, no i nešto bih te zamolila jako, jako volim cvijeće pa ako ima kakvih pelcerića, sjemenki ili reznica ja bih drage volje primila tako da i ja imam dašak mediteranskog bilja. Ako se nađe unaprijed puno, puno hvala.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2011 u 18:23
kako da te izazovem... netko te tajno voli
                                    a ti ne mariš za tosmile83
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2011 u 00:39
smile78 
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2011 u 23:39
Nakon duljeg vremena svratila sam u Tvoj vrt, i kao i obično pregledavala stranice unazad i beskrajno uživala. 
Sutra je novi dan.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2011 u 22:39
još malo i mi ćemo te zaboravitsmile90
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2011 u 22:16
meni jako fale slike tvoj dvorišta Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 07:27
I ja šaljem pozdrave velike na tvoj divni otok!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 00:29

Lantanice draga , šaljem ti jedan veliki pozdrav smile78 i iskreno se nadam  da uživaš sa svojim Rokom sada i trenutno nemaš vremena za nas Wink

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 21:05
Drago mi je da je sve u redu!!!!
Fališ nam!!!
Uživaj kolko stigneš!
...ovaj je za Roka!!!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 20:38
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 20:03
Drago mi je da je sve u redu i da sad uživaš sa svojim unukom.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 19:26
smile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 15:09
Draga Lantana, drago mi je da je kod tebe sve u redu. Puno pusica Roku i tebi.

p.s. Ti si mi zadnja postaja prije godišnjeg odmora. Smile
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 22:05
drago mi je ćuti da si dobro a kako i nebi kada je roko pored tebe, saćekaćemo mi slike dok budeš imala više vremena budi pozdravljena i moji unuci su stigli iz austrije i sada su mjesec dana samo moji pusa za tebe i rokasmile79
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 20:29
veselime da je sve u redu i da uživaš s malim crnim vragolanom,
pusa svima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.