nada-m svila....nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 16> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a joj .... bez daha sam.Sad sam te tek otkrila.svaka ti čast ti si stvarna umjetnica
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Savršeno......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala Kiki Da srca su sapuni, uradak moje mlađe kčerke,nadam se da će se totalno zaraziti nekim kreativnim virusom i da neće moći izaći.
Hvala Sarajka i tebi, malo lopatanja će me razgibati,provjetriti pluća i mozak ,pa će mi slikanje bolje ići. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hvala draga na lijepim riječima,želim ti puno lijepih radova i da tvoje rukice ne lopataju već slikaju ove predivne radove
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ima raznih ljepota u tvojoj galeriji.Srca su pretpostavljam sapuni.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala ti što si ponovo svratila, a ako si pri tome napunila dušu,osjetila toplinu oko srca,dobre vibracije koje svima želim odaslati ,ja sam presretna.Moram ti reći da i kod nas ima snijega napretek, da mi je dosta čišćenja i lopate,kažu da će dva dana biti mir,a od petka ponovo lopate.No svemu dođe kraj, pa će i snijegu,kad će se probuditi život u tvom vrtu,i tebe zaokupirati tvoje biljčice,a tada ću ja potiho šetati tvojim cvjetnim alejama i uživati
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ponovo svratih da napunim dušu u ovom sumornom okruženju oko mene ,
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Sarajka, Maris,Kikins,što dolazite i pogledate moje radove, a ugodno je pročitati da vam se sviđa
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
jednom recju-PRELEPO
![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Predivni radovi,prava umjetnička djela,ne mogu ništa izdvojiti jer mi se sve sviđa,jako,jako.
![]() |
|
![]() |
|
Prvo da se izvinem što nisam svračala odavno ,moja internet veza je bila jako loša,ali ovo što sam sada vidjela je predivno,zaista te je Bog nadario za tako nešto,pregledala sam već dva tri puta,jednostavno se ne mogu nadiviti
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
enkaustika???
Ima li di opis kako se radi? Zbilja je posebno!! |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
predivni radovi !!!!
svila? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |