Kreativna radionica by M&M |
Odgovori | Stranica <1 2829303132 36> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monny vidim da istim redoslijedom radimo, prvo slikamo, a onda čupamo travicu ne smeta travica, bar je malo vlage sačuvala
nego, prvo sam se divila ružicama, stvarno su prelijepe, a onda me oduševila raskoš boja kod stolisnika a cosmos me uvijek oduševi bravoooo |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monny oni žuti i narančasti cosmosi su predivni i ono žuto starinsko cvijeće i stolisnik.Ma sve je predivno
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nona, kontesaa, alad Hvala vam
Tako to bude kad se od nekuda vratim doma sa nestrpljenjem jedva cekam pojuriti u vrt i prosetati foticem hehe ;) a tek sljedecih dana sam pljevila (to je bilo jos u 7 mj.) stolisnik moram malo staviti pod kontrolu a cosmose zapravo imam 1.put pa cu sada znati bolje ih rasporediti jer se dosta razgranaju.... naranđasti su nizi i njih imam prvi put i stvarno su me ocarali... i zuto starinsko moram premjestiti dalje jer se previse siri i tijesno je tamo i njemu i kozokrvini . . . |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijeće ti je standardno lijepo, pogotovo rudbeckie - one su me oduševile jer sam ovo ljeto 4 kupila i samo je jedna ostala živa, a i ona još nije sigurna da li joj se živjeti,
a tek kreste, gailardia pa cosmosi ali moram spomenuti da me šokirao prizor zemlje uokolo biljaka - tražim, gledam, ćirim sve redom i ne vidim ni jednog kamenčića, ma ni najmanjeg... a zemlja "gusta", sigurno drži vodu e to te ja pitam, vama za oko zapinju naše grote i kamenje, a mene bome fascinira vaša "neokamenjena" zemlja |
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke moje
natalija kao sto tebe fascinira zemlja kod nas tako mene kamen kod vas ;) ja posvuda sakupljam kamen, imam ga vec dosta veliku hrpu ali sav je namjenjen jezercu sa potocicem jednoga dana na mom placu gdje ce biti kuca ;) |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je prekrasno, ali oduševile su me ove pijetlove kreste, dugo ih nisam vidjela.
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram gasiti kompic inace ce me pojesti sve moguce vrste buba koje lete na monitor - sve sam sve otvorila zbog vrucine
laka noc ;)
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krug sa vincama mi je presladak....i ostalo naravno, da se ne bi cvijetići uvrijedili
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti je cvijeće. Što radiš sa mimulusom preko zime, da li ima sjeme?
Da li leptirov grm imaš u dvije boje ili je samo na slici različito? |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim prošetati tvojim vrtom, uvijek prikažeš nove ljepote
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny i ja sam zavirila u tvoj vrtek!! Puno lijepih biljkica imaš!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK - kreste nisu lose nekako su se vukle a onda su odjedanput krenule
Lora - Hvala milica7 - leptirov grm je samo u jednoj boji ali slikan u razlicito doba dana ps sunce daje uvijek drugaciji odsjaj... mimulus imam prvo put i rekli su mi da je trajnica... mislim da cu ga malo obrezati i ostaviti vani pa zastiti slamom ili tako necime.... a zapravo jos cu malo guglati da vidim sto ostali kazu kako ga odrzavaju lorica10 - Hvala ti a dugo traje to moje prikazivanje jer mi se dosta toga nakupilo.... Anaida - Hvala, samo ti viri ;)) |
|
Odgovori | Stranica <1 2829303132 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |