Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 140> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radosno sam zavirila u tvoj cvjetni raj i sretna sam što je kod tebe toliko toga lijepoga procvalo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt ti lijepo izgleda, umjeren i egzotičan
![]() Moram dići desetku za bananicu i svidjela mi se tvoja kineska šaš ( ako je to), baš je bujna. ![]() I glicka je ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
katek napokon slikice tvog vrteka
![]() ajme kolike su trube ![]() banana je nevjerojatna ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
fuksija
nova ruža penjačica
ovo je nakakva euforbia
gore je crvenolisna, dolje zelenolisna
obje su ove godine rješenje za panj sa južne strane kuće, pored su još crvena i ljubičasta vinka, ali one su ostale male...
a ovo moja džungla, kako je to nedavno rekla Bigi
i džungla danas, kada su trube u cvatu, a banana "rasperjenih" listova od sinoćnjeg vjetra
i samo "limeni orkestar"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ove godine sam relativno kasno kupovala, odnosno mijenjala prozorski postav i bila mi dilema ŠTAAAAA kupiti, a da ne traje samo par dana i onda mi Goran, cvječar iz Ludine ponudio puzajuće lantane
znači žute lantane i ljubičasti viseći prkos
i danas
moram priznati da su me oduševile, jer neumorno cvatu
a drugi prozor su žute viseće gazanije i opet viseći prkos
i danas
nešto jasminoides, ja proljetos mislila da je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hmmm, mislim da je vrtna lobelija, ali nisam sigurna, moram pitati BB
![]() ova dalijica me ugodno iznenadila...lani ju MM kupio u teglici i uopće nisam očekivala da će joj gomolj opstati
bijeli ( visoki) platicodon iz Botaničkog vrta, imam i plavi - niski od lani, a ove godine su mi RS i Bigi poklonile kada su došle iz rasadnika u Ludini ( samo njih nisam uspjela uslikati)
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ruže su mi prelijepe, ali mi je ukrasni sljez koš ljepši!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasne su ove zadnje žute "krafnice"!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Za ovaj cvijet znam da je nekakava rudbekija, a ja ju zovem "rudbekija koja ima puni cvijet kao kerija"
![]() narasla ogromna, preko 2 metra i ni veliki jaki kolac nije spasio da ju vjetar i kiša ( kada je zadnji put padala) ne polome, nažalost
"nešto od BB"
češljugovina, koja je imala istu sudbinu kao divlji slak...
![]() bijela budleja, koja je lani za Uskrs stigla sa Brača od Lantane kao mala grančica... no pogledajte veličinu cvijeta... mreža je 15x15 cm, a cvjetovi su dugi skoro 2 "oka" mreže, znači cca 30 cm
ovome cvijetu neznam ni ime ni donatora
a danas je to impozantan grm
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
a ukrasni... tek jedan cvjetić
naravno... vidite datum kada je slikano... no danas je ovo jutarnji pozdrav
divlji je
![]() a drugi se probio kroz krošnju glicinije i traži svoje mjesto pod jutarnjim suncem
a ona - glicinija ( stablašica/penjačica) šalje ranojutarnji mirisni pozdrav
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |