Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 120> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suša i sunce ove će godine biti zaslužni za posebno dobro vino, puno sladora! A ako dio grožđa još malo pustiš da se osuši imat ćete i savršeni prošek! Moj otac je svake godine napravio samo po litru-dvije prošeka i u podrumu djedove kuće na Braču, uredno poslagane s obilježenim godištima, zapečaćene voskom, čekale su te flaše neku posebnu priliku. Prošek je u njima bio gust, a otac je znao reći da su to boce pune sunca i zdravlja.. |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Saro, ima svega, hvala Bogu!
Ove godine nam je sve lijepo rodilo osim oraha i šljiva! Nego, mm neda reći za VŽ da je Zagorje...veli da su stariji stanovnici je većinom Zagorci, al da VŽ nije u Zagorju... ![]() Geografski bi i bil i pravu, al ja velim :Fala Bogu kaj sam Zagorka!! siroticu, baš ovu rasprostranjenu, ne prihranjujem, jer raste vani, na otvorenoj gredici, dok onu na balkonu prihranjujem, al nije ništ bolja ni lošija! Tak da ne znam kaj jim je! Možda da im zapjevam koju dalmatinsku? ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasno Lovro, zaista imaš pravo blago...gorice, kolači, mošt, jabuke, cvijeće...nema čega nema u našem dragom Zagorju
![]() Znaš kaj sam čula za siroticu? Ako se prihranjuje da manje cvate...niš ne velim, osim, čula sam...
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Anaida, grozđe je već mošt!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...pa...i sedumi se odmaraju na sunčeku...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koliko finoga grožđa!! Mljac!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
...muhica se sunča na mekanoj zelenoj prostirki...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
....dal ga se sjećate...batat..
. ..danas.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka, toni, Mari, Monny, Moon, svima vama jedna pusa!
....jesen dolazi...svaki novi dan me sve više podsjeća na nju ... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
super
![]() |
|
![]() |
|
Maločas smo se vratili iz berbe!
Vinograd je na području VŽ-toplica, na lijepom bregeku, di stalno peče sunčeko....i kak je tam uvijek lijepo toplo...grožđe brzo zasladi, a osice to iskoriste, pogotovo u vrijeme suše....dakle uz onaj kvar kaj naprave ose plus ftičeki, grožđe se počelo sušiti poput suhih grožđica ![]() Lovrek i ja smo došli samo na ručak...i tak smo se nadelali... ![]() ...doprema grožđa k kleti di su muljača i preša... ![]() ...njam-njam.... ![]() ...ručak...hm...nisam slikala...kak bi moja mama rekla...još nikad nije poslikan pun stol nego već kad su prazne zdjele...paaa ručak je...mora se jesti...neee slikati... ![]() ![]() ...zato sam ipak uspjela poslikati dio onog "malo za posladiti"... ![]() ![]() ...za drugu berbu, kraj ove kleti, pokušat ću više "fizički"raditi! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lovrek domamio me miris cvijeća
|
![]() |
|
Otok,
![]() Neznaš kraj, ali čim se baka smijala, mora da je dobra! Mali moj kaktusek, hvala Bogu da je sve tak! Diplica je prek zime u jednoj svjetloj sobi...grijanje tek tolko da se cijevi u radijatorima ne smrznu... Enrikova nona, jučer sam cijeli dan bila vani....ujutro je bila pupoljčić, oko podneva pupoljak...ja skok nutra po fotić...dojdem van....klik....baterije prazne...odem ih stavit punit....i opet van...i zaboravim na nju.... Kad predvečer idem pobrat veš...pa to iz ružnog pačeta se pretvorilo u ljepoticu....I onda ..naravno...još jedan skok po fotić...Baš me zanima kak danas izgleda... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
zvijezda večeri ti je prava zvijezda
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lovrina majčice,slike neba su ti prekrasne, cvijeće prelijepo,a mali Lovrek pravi istraživač
![]() Gdje baka drži diplicu po zimi?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
...a sad dragi/e moji/e.....zvijezda večeri.....
![]() ![]() uh, uh...naravno i Mjesec je zvijezda večeri, no....molim lijepo.... ![]() .....ovo je moja zvijezda večeri.... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |